3 stvari o kojima morate da razmislite još jednom pre nego što ofarbate auto

baner_glavni03_140329_220438-1

Zaljubljenika u automobile je uvek bilo i biće ih. I svi oni imaju jednu istu žicu, a to je da obožavaju svoje ljubimce na četiri točka. Ti ljudi će vam dozvoliti da se šalite na njihov račun i da radite šta god želite, ali kada ste u blizini njihovog automobila, dobro pazite šta radite.

Zalupljivanje vrata, pipanje stakala ili čak bezobrazan ulazak sa prvljavim cipelama – sve su to situacije koje ih užasavaju. A da ne govorimo o tome da zateknu svog ljubimca „očešanog“ na parkingu. Tada nastaju pravi košmari, kako za vozača, tako i za njegovu okolinu. Ako ste se prepoznali među ovim pedantnim ljubiteljima automobila, sigurno se sada prisećate nekih od navedenih situacija, kada ste bili na ivici da izbacite iz vozila nekog od aljkavih putnika.

Ako se desilo ono ozbiljnije, a to je češanje na parkingu ili blaga ogrebotina od nekog žbuna, što je u današnjim uslovima saobraćaja neminovnost i bukvalno pitanje kada, a ne da li će se desiti, sigurno ste se spremili da momentalno reagujete i odvezete auto na farbanje. Ipak, možda postoji i bolje rešenje, zato razmislite još jednom.

Čekanje da se posao obavi

Ako realno vaš auto nije zreo za farbanje, a vi želite da ga ofarbate samo zato što vam par sitnih ogrebotina bode oči, možda su auto folije bolje rešenje. Naime, farbanje automobila je proces koji traje. Moraćete bar na nekoliko dana da se odreknete svog četvorotočkaša i ostavite ga majstoru, koji će imati dosta posla, bez obzira na to što je oštećenje malo. Ipak razmislite o tome da i auto folije mogu da vam reše problem u ovoj situaciji. Vreme presvlačenja automobila auto folijama je značajno kraće i obično se obavlja za samo jedan dan.

auto-folije-kvalitetne
foto: http://autofolijecobra.com/

Cena

Cena farbanja automobila je u proseku oko 700 evra. Ukoliko pak želite da farbate samo neki od delova, obično se cene kreću od 50 do 100 evra po delu. S duge strane, auto folije omogućavaju kompletno presvlačenje automobila po upola manjoj ceni od farbanja. Auto folije će zaštiti vašu originalnu boju od budućih ogrebotina, a istovremeno će vama rešiti estetski problem koji vas muči. Auto folije se lako skidaju i uvek možete da se vratite na staro, kad to poželite.

Promena boje kao fora

Mnogi zaljubljenici u automobile žele da promene boju svog četvorotočkaša ne zato što je trenutna oštećena, već više zbog želje za samom promenom. To je strast i potreba koju ne mogu svi da razumeju, ali to nije ni bitno. Bitno je to da je sada promena boje kompletnog automobila moguća i bez farbanja. Auto folije nude skoro neograničene mogućnosti kada su u pitanju boje, nijanse, dezeni… Dobra stvar je da su promene brze i bezopasne po originalnu farbu vašeg automobila. Možete promeniti boju i ponosno je voziti sve dok vam ne dosadi, ili dok ne poželite neku drugu nijansu. To je prednost koju auto folije donose svim ljubiteljima automobila. Možda i najzanimljiviji primer kako auto folije mogu da budu dobar štos je anonimni vlasnih Forda Ka, koji je presvukao svoj skormni auto u zlatnu boju i onda ga parkirao tačno iza luksuznih zlatnih automobila arapaskih multimilijardera u zapadnom Londonu. Mi vam predlažemo da posetite ovlašćeni servis za ugradnju folija Auto folije cobra

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *