Bez muzike se ne može: bendovi za svadbe

Vreme je za svadbu – događaj veka, bar što se vas i vašeg izabranika tiče.

bend-za-svadbe

Nesumnjivo da s razlogom pridajete toliki značaj svakoj sitnici u vezi vašeg najvažnijeg dana, jer on treba da protekne u najboljem redu, veselju i sreći.

Dakle, tog dana ne sme ništa da vam poremeti raspoloženje, tako da nije ni čudo što mnogi kreću sa planiranjem venčanja mesecima unapred. Kako i ne bi kad ima toliko stvari da se uradi, samo biranje venčanice je često posao ravan sedmom svetskom čudu, a da ne spominjemo potragu za odgovarajućom salom, zakazivanje termina koji svima odgovara, izbor torte i još mnogo, mnogo toga.

Uostalom, upoznati ste već sa obimom samog posla, a ono što može posebno da se učini nezgodnim jeste odluka za koji bend za svadbe se odlučiti. Kako izabrati pravi kad ni sami ne znate šta pod tim podrazumevate?

Kvalitetan bend za svadbe je garant dobre atmosfere

Muzika je glavni deo same atmosfere što se tiče bilo kakve proslave. Koliko god bila nepraktična sala ili ne baš naročito ukusna hrana, ukoliko ste sa muzikom napravili pun pogodak, onda će sve drugo ostati u senci. Logično da i ovaj deo posla, kao uostalom i svaki prethodni zahteva punu posvećenost, dakle ne možete paralelno da tražite tortu, birate smoking i venčanicu i mislite o muzici.

Neophodno je da odvojite dovoljno vremena, jer sastanci od 15 minuta vam mogu doneti više lošeg nego dobrog.  Bendovi za svadbe uopšte nisu tako retki, štaviše sama njihova brojnost vam može pričiniti poteškoće, jer može izazvati bojazan kako izabrati među tolikim mnoštvom onaj najbolji. Da sebe ne biste dovodili u nezgodnu situaciju i stvarali nepotrebnu paniku, odvojite dovoljno vremena što znači da muziku ne treba nikako ostavljati među poslednjim stavkama.

Dakle, ukoliko odete prvo da potražite salu i izaberete termin koji vam najviše odgovara, pa još rešite i da prvo pozovete goste, pa tek onda krenete u potragu za muzikom, rizikujete da ne dobijete željeni bend na svadbi. I oni, baš kao i vi, imaju gust raspored, svirke i obično dobro isplaniran raspored, te se vrlo lako može dogoditi da u vašem terminu oni već imaju zakazanu drugu svadbu ili krštenje. Koliko god vam se činilo suludo, smešno ili nerealno, dobro je misliti na vreme i izabrati muziku na samom početku, paralelno sa salom i terminom, bez obzira koliko rano ste krenuli sa organizacijom svog najbitnijeg događaja. To je potpuno normalno, jer vi imate sva prava da na taj dan sve bude podređeno baš vama.

Izbor je samo na vama

Kada donosite odluku o bendu za svadbe – odaberite onaj koji je na vas ostavio najjači utisak, a isto važi i za izgled sale, ali i ostalo, od izbora cvećare koja će vam raditi dekoraciju, pa do odabira venčance i odela. I odmah s njima razjasnite sve nedoumice oko plaćanja, i ne samo toga. Ukoliko vi želite da na svadbi bude zastupljen samo određeni žanr muzike ili da postoji neki red u izboru pesama, dogovorite to na vreme. Možete zajedno sa bendom napraviti listu pesama koje će se oni pridržavati, te neće pevati pesme po želji. Dakle, sve je stvar dogovora i vaše volje. Zapamtite taj dan je samo vaš i najbitniji ste vi, a uz srećne mladence ni gosti ne mogu biti drugačiji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *