Birate pozivnice za vencanje? Evo kako da ih svi pamte

pozivnice za vencanje

Većina mladenaca se trudi da im niko i ništa ne pokvari svadbeni dan, ali organizovati svadbu nije nimalo jednostavno. Ko zaista želi da se posveti svakom detalju, onda je potrebno vreme i staloženost kako bi sve bilo perfektno.

Od najsitnijih detalja, tj. pozivnica pa do hrane u restoranu treba detaljno ispitati. Danas postoji veliki broj proizvođača koji štamaju pozivnice za vencanje, različitih cena, mogućnosti, ali potrebno je izabrati jedinstvene pozivnice koje će u pravom svetlu predstaviti vaš dan.

Vesele i duhovite pozivnice za svadbu za nasmejane goste

Ukoliko oboje volite da se šalite i na duhovit način predstavljate i lepe i ružne stvari, onda je neophodno da pozivnice za svadbu budu u takvom duhu. Takve pozivnice možete i sami kreirati, a i na sajtovima različitih proizvođača imate široku ponudu. Ovakve pozivnice za svadbu obično sadrže umesto cvetića, mašnice, neke čovečuljke, gde mlada zatvara mladoženju u kavez, ili zajedno lete u avionu. Čak možete da ih dizajnirate sa nekim vašim omiljenim životinjama. U svakom pogledu imate načina da nasmejete vašeg gosta kada dobije pozivnicu.

Elegantna pozivnica za poslovne ljude

Ukoliko ste poslovni ljudi i znate da će vam gosti na svadbi biti vaši poslovni prijatelji, saradnici, onda svoju profesionalnost morate preneti i na pozivnice. To su jednostavne pozivnice za svadbu, obavezno u koverti, sa tekstom koji samo pruža informacije kada, gde i kod koga je svadba. Te pozivnice ne moraju više biti striktno bele, mogu biti i crne sa nekim detaljom, ili eventualno tamno teget, tamno bordo. Svakako ne moraju biti striktno glatke, mogu po sebi imati neke urezane šare, ili eventualno neku čipku, biser, ali da to ne bude kič.

Jedinstvene pozivnice za vencanje za jedinstvenu svadbu

Ukoliko želite da imate svadbu o kojoj će svi pričati i diviti joj se, onda morate baš da se posvetite organizaciji. Takva svadba zahteva da dobro poznajete svoje goste, pa i njihov ukus i prema tome da prilagodite restoran, hranu, dekoraciju, pozivnice i odelo. Izbor pozivnica na sajtovima je preveliki, ali vi treba da se prepustite svojoj mašti i kreativnosti. Da u pozivnice za svadbu unesete ono što je za vas jedinstveno i na primer neke detalje sa pozivnice možete da imate i na dekoraciji. Spojite jedinstveno i privlačno. Sigurni smo ako ste spremni za svadbu, da ste dovoljno i maštoviti.

Pozivnice za vencanje kao karte za koncert

U poslednje vreme, pogotovu u velikim gradovima, svadbe se prave sa malim brojem gostiju ili mladenci organizuju žurku za mlade. U takvom slučaju ne trebaju vam pozivnice koje su elegantne ili romantične, već vam trebaju zanimljive pozivnice. Možete ih štampati u obliku karte za koncet ili kartice za plaćanje. Uskladite pozivnice sa prostorom gde pravite proslavu.

Tekst, stil i font bitan u kreiranju pozivnica za svadbu

Osim sto ćete izabrati boju i veličinu pozivnica, vodite računa i o tekstu koji pozivnica sadrži. Takođe izaberite da li će pismo da vam bude ćirilica ili latinica. Veličina slova je isto veoma bitna ukoliko želite u tekstu da istaknete vaša imena, ili datum i vreme venčanja. Tekst obavezno da bude prilagođen stilu pozivnice za svadbu, da li je romantična, šaljiva, elegantna u tom stilu da bude i tekst, kako bi predstavljalo jednu kompaktnu celinu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *