Gde proslaviti rođendan u Beogradu?

bar1

Jedan od najlepših dana u godini, za sve nas, bez obzira na to u kojem smo životnom dobu smo, svakako je rođendan kao dan koji je isključivo posvećen samo slavljeniku. Naravno, za mališane je ovaj dan najveća radost, jer se nalaze u centru pažnje, pokloni su ono što im doprinosi i te kako toj sreći, a onda i sama rođendanska torta, drugari, igra…

Iako nije način na koji se ovaj dan obeležava kod starijih, svakako je ovo dan koji treba provesti što lepše i što bolje, u krugu bliskih, ljudi koje volimo i sa kojima provodimo najviše svog vremena. U zavisnosti od toga kakva slavlja volite, evo gde sve možete provesti i proslaviti novu godinu u koju ulazite.

Kafana

Iako se čini da bi ovo najpre bila odluka onih starijih, koji slave pola veka ili više, to zapravo i nije istina. Beogradske kafane su ponovo zaživele starim sjajem, od onih modernih, pa sve do skadarlijskih, pa ih omladina u velikoj meri posećuje i odlučuje da u njima baš obeleži neke posebne datume. Kafane su odličan izbor za one koji vole uživo, akustičnu muziku, duh starog grada i starih vremena. Lepa večera, prijatna muzika, savršena pića, odlični su kako za malo igre i pevanja, tako i za „čašicu“ razgovora sa onima koji čine tvoju ekipu. Ne samo za rođendane, kafane su odlične uvek, ali za mirnije, svedenije proslave uz zvuk narodne muzike su ipak najbolji izbor.

Barovi u Beogradu

Kako ima onih koji žele da u mirnijoj atmosferi, uz svoje ljude i narodnu muziku, provedu svoj rođendan, tako ima onih koji žele sve to, ali uz neki drugačiji zvuk. Tu nastupaju različiti barovi u Beogradu, koji pružaju daleko više mogućnosti. Postoje barovi u Beogradu sa dj-evima, bendovima koji sviraju stranu i domaću muziku, onih sa nešto „užarenijom“, ali i sasvim mirnom atmosfrom, a da uz sve to možete da uživate u lepoj hrani i odličnom piću, naravno, uz najbolje društvo. Pa ako je i vaša potreba i viđenje proslave rođendana upravo ovakva, onda ne čekajte ni trenutak jer barovi Beograd grada vas čekaju, odaberite najlepši i najprijatniji od svih, te baš tamo uz sve svoje ljude uđite u svoju novu godinu.

Splavovi i klubovi

Ako ni kafane, a ni barovi u Beogradu ne pružaju sve ono što vam je potrebno, ukoliko volite nešto žustriju, veseliju proslavu rođendana, koja podrazumeva glasnu uziku, atmosferu i masu koja uživa u igranju do zore, najbolje pevače ili dj-eve, onda je normalno da vaše rešenje treba da bude neki od splavova ili klubova koji u velikom broju postoje u srpskoj prestonici. Ovo definitivno nije mesto na kojem ćete se ispričati sa svojim društvom, gde ćete sedeti, već mesto gde ćete đuskati, snimati omiljene pesme, slikati mnoge selfije u pauzama, zbog čega ćete na kraju i pamtiti ovaj rođendan kao jedan od najboljih.

A ako ipak sve ovo nije u vašem raspoloženju, možda ni po vašem ukusu, podsetite se kako ste to radili dok ste bili manji. Uz omiljenu muziku, domaću hranu, tortu sa svećicama, pozovite sve kod sebe i ćaskajte sve do jutra, jer su često to neki od najlepših trenutaka koji se provode sa dragim ljudima i dugo pamte.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *