Kako da lako i bez mnogo briga organizujete svadbu?

vencanje

Jedan od najvažnijih dana u životu svih ljudi, a posebno pripadnica lepšeg pola, jeste dan venčanja i svadbe, budući da ostaje zauvek u uspomenama i zaista kao takav, treba ga dobro organizovati i pripremiti.

Mnogo puta ćete čuti da je bitno da imate vremena da sve pripremite polako i postupno, ali zapravo, ne radi se toliko o vremenu koliko o dobroj organizaciji i potrazi stvari koje želite da imate tog dana, jer ukoliko ne znate šta je to šta tačno želite, onda će i same pripreme ići nešto sporije.

Sigurno je to da dan svadbe i venčanja nije nešto što prođe sasvim bez nervoze, straha i treme, ali i to ukazuje da se radi o jako važnom događaju kojem treba pokloniti mnogo pažnje i vremena. Ukoliko se i sami nalazite u ovakvim pripremama, onda evo nekih stvari koje će vam sigurno biti od pomoći.

Pre svega, dobro sve isplanirajte, gde kupujete burmu, torte, venčanicu, i naravno, ukoliko slavite na otvorenom prostoru, obavezno pronađite informacije koje se o tome kakva je  dugoročna prognoza vremena. Ovo je veoma bitno, jer vreme vam može uništiti najlepši dan u životu. U zavisnosti od vremenske prognoze izabraćete mesto gde ćete izgovoriti sudbonosno „da“. Zato prikupite sve informacije o dugoročnoj vremenskoj prognozi i ne dozvolite da kiša, sneg ili druge vremenske nepogode utiču na vaše raspoloženje.

Budite otvoreni za predloge

Na samom početku, kada zakažete datum venčanja i dan kada će se desiti svadba, pronađite mesto gde će se ovaj vrlo važan događaj upriličiti, što je u stvari prilično lak posao, a onda sve stavite na papir, kako ne biste nešto zaboravili, ali i kako biste videli šta vam je to sve potrebno.

Međutim, nemojte gledati samo u ono što vama dvoma odgovara u jednom momentu, već budite otvoreni za priče drugih, da saslušate tuđa iskustva, da izbegnete tuđe greške, a s druge strane, budite otvoreni i za neke predloge koji vam do tada nisu izgledali ni najmanje privlačno, jer se može dogoditi kada nešto vidite uživo, da vam odjednom bude jako interesantno.

vencanje1

Vremenska prognoza

Da, vremenska prognoza ne može tačno da vam kaže šta će se dešavati na dan vašeg venčanja, ali vam ipak može dati neke okvirne smernice. Vremenska prognoza postoji i na godišnjem nivou, pa se i te kako zna kakvo će vreme biti u kojem delu godine, u kom mestu, te će vam upravo takve informacije vremenske prognoze pomoći koji datum ili mesec da odaberete za taj veliki dan. Ovo je i te kako potrebno, jer skoro niko ne želi kiše, oluje i jake vetrove tokom ovog dana, što zbog praktičnosti, što zbog lakšeg funkcionisanja, ali i mnogih fotografija koje nastaju u toku tog dana.

Pronađite profesionalce

Ovo je dan koji ne treba prepustiti amaterima i ljudima koji su oko vas i imaju dobru volju da urade razne stvari, jer jednostavno, oni nisu profesionalci i nisu majstori u svom poslu. Ako vam mogućnosti to dozvoljavaju, onda je najbolje unajmiti planere koji će samo saslušati vaše želje i snove, dati vam raznorazne predloge, od čega ćete najbolji odabrati i time ćete završiti sve, jer će sve vaše brige neko drugi brinuti.

Ali, ako niste u toj mogućnosti, onda možete da brojne stvari završite sami, ali za neke, kao što je dekoracija doma, sale za venčanja, nešto što rade ipak oni kojima je to posao. Osmislite nešto sasvim novo, nešto neviđeno ili se odlučite za nešto što vam se svidelo kada ste videli, ali ćete tako biti sigurni da će sve biti tokom venčanja baš tako, te nećete tu imati tenziju, a to je i te kako bitno, jer dekoracija na svadbama jeste ono što daje najviše lepote i romantike tom danu, pored samih mladenaca, naravno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *