Kako da pozivnice za svadbu ostave pozitivan utisak na vaše goste

pozivnice za svadbu

Kada počnu pripreme za svadbu, kreće i čitava euforija vezana za ovaj događaj. Od onog trenutka kada pronađete odgovarajuću salu i angažujete bend koji ste želeli počinje planiranje i realizacije detalja. Svakako jedan od važnih detalja jesu pozivnice za svadbu.

Ukoliko želite da budete jedinstveni, a nemate jasnu ideju kako bi pozivnice za venčanje mogle biti originalne, pročitajte naše predloge. Ko zna, možda vam baš oni budu od koristi da kreirate pozivnice za svadbu koje će svi dugo pamtiti.

Pozivnice za svadbu od recikliranih materijala

Ukoliko vodite računa o životnoj sredini, onda neka i vaša svadba protekne u znaku toga. Zašto biste koristili običan papir, kada možete da imate pozivnice za svadbu od recikliranog? Ovako ćete dati svoj skorman doprinos očuvanju okoline, a i pozivnice će biti jedinstvene. Pored pozivnica, možete napraviti različite ukrase od recikliranih materijala kojima ćete dekorisati salu za proslavu. Ovakvim gestom možda navedete i goste da se zapitaju koliko vode računa o svojoj okolini.

Neka pozivnice za venčanje budu neuobičajenih oblika

Ukoliko želite da vaše pozivnice za svadbu gosti pamte, onda ih možete izraditi u oblicima koji nisu tako česti. Sa tim u vezi, u startu odbacite ideje koje se odnose na pozivnice kvadratnog ili pravougaonog oblika. Sa druge strane, razmislite o npr. ovalnim oblicima. Ili ukoliko ste planirali venčanje npr. na obali mora, možete izraditi pozivnice u obliku pučine sa zalaskom mora. Ili, ako se npr. venčavate na nekom prepoznatljivom mestu poput Ajfelovog tornja, pozivnica može biti u obliku simbola Pariza.

Pozivnice sa detaljima iz zajedničkog života

Svaki par ima neku jedinstvenu priču koja ih čini posebnim. Zašto onda jednostavno to ne biste stavili na papir i predstavili u obliku stripa, karikatura, itd.? Ukoliko umete dobro da crtate, ili poznajete nekog ko odlično vlada karikaturama ili stripom, veoma lako možete učiniti vaše pozivnice za svadbe jedinstvenim! Tako na primer, na prvoj strani može biti u obliku crteža prikazana vaša ljubavna priča, dok na drugoj strani može biti oslikana šema plana vaše svadbe. Ukoliko ovakve pozivnice osmislite, sigurni smo da nijedan gost neće ostati ravnodušan.

Video pozivnice kao potpuni hit

Ukoliko niste dovoljno taletnovani za crtanje, onda vam možda montaža videa ide bolje od ruke. U poslednje vreme su posebno popularne tzv. video pozivnice za svadbe gde mladenci pomoću videa pozivaju svoje goste. Naravno, sam sadržaj videa zavisi od vas i vaših ideja. Pojedini mladenci osmišljavaju pravi mali film koji se sastoji od kratke priče o upoznavanju i svim trenucima koji su važni za njih. Zatim sledi poziv za svadbu sa svim detaljima vezanim za protokol. Ali, kakvu god ideju imali i ukoliko je pretvorite u zanimljiv, duhovit i kreativan video, sigurni smo da će se vašim gostima dopasti.

Na kraju, ne zaboravite da navedete sve važne delove protokola

Bez obzira na to da li želite ili ne želite da imate nesvakidašnju pozivnicu, ne smete da zaboravite osnovnu namenu pozivnice: da pozovete goste i date im osnovne informacije o samom protokolu svadbe. Zato, nikako nemojte izostaviti tačne satnice i mesto okupljanja svatova. A način na koji ćete to preneti gostima zavisi od vas i vaše kreativnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *