Kako obavljate kupovinu sa kolicima za bebu i kolicima iz prodavnice?

shopping-2613984_640

 

Vrhunski saveti za kupovinu namirnica sa malom decom iz ugla iskusnih mama. 

Dakle, šetate bebu u kolicima, dolazite do prodavnice i shvatate da vam treba samo par sitnica. Ulazite u prodavnicu i shvatate da će taj spisak ipak biti malo veći. Imate bebu, kolica za bebe i potrebna su vam kolica iz prodavnice. Nemoguća misija ili ne? Evo šta kažu iskusne mame:

Šta da radite ako morate ići u prodavnicu kolicima i trebaju vam kolica za namirnice?

Katarina

Šetali smo do radnje sa bebom koja je bila u kolicima. Nakon što smo ušli u prodavnicu, bebu sam premestila u nosiljku za bebe, a kolica sam iskoristila za namirnice. Nakon plaćanja sam opet prepakovala kupljene namirnice i spakovala ih u kolica. Mislim da bih na ovaj način mogla i da obavim dvonedeljnu kupovinu sa kišobran kolicima, samo što još uvek nisam pokušala, tvrdi Katarina. 

Andrea

Kada šoping obavljate solo (samo ja i bebac) i pri tome niste vozač, koristim se slično metodom koju je navela Katarina, s tim što pazim da ne kupim više nego što sam sigurna da mogu da ponesem u rukama. Namirnice smeštam u kese i kačim ih na ručke od kolica, a da sam kolima i da ne mora da brinem koliko stvari sam kupila, bebu bih stavila u Ergo dok smo u prodavnici, a kolica bih u potpunosti koristila za smeštaj namirnica.

Kolica 3 u 1 mogu biti zgodno rešenje

Kata

Imam kolica 3 u 1 i kada stignem u prodavnicu, autosedište prebacim u kolica za namirnice i krenem. Zbog ovog načina kupovine promenila sam i lokacije prodavnica. Ukoliko idem u manje kupovine, onda je i lokalna samo usluga ok, ali ako su mi potrebne veće zalihe, onda biram prodavnice koja imaju odgovarajuća kolica gde mogu da smestim sedište. 

Milena

U nabavku sam išla samo nekoliko puta od kada sam se porodila, ali, svakoga puta smo kupovinu obavili tako što sam je nosila u ruci, dok sam drugom gurala kolica iz samousluge. To je bio jedini način da ne plače (njena kolica bih ostavila blizu čuvara), a to je ujedno i jedina teretana koju sam imala od njenog rođenja. 

Nevena

Stavim njeno auto sedište u kolica iz samousluge i smestim sve što treba u prostor koji preostaje. Na ovaj način ne mogu da obavim veće kupovine, tako da moram da pazim ša tačno kupujem. Pre neki dan sam videla ženu koja gura dvoje kolica sa bebom i troje male dece koja su se popela na kolica. Ako može ona sa troje, mogu i ja sa jednim!

Kupovina sa oba para kolica

Iva:

Iz ličnog iskustva tvrdim da je najbolji način za ovu akciju sledeći: guram dupla kolica napred a onda se vraćam i vučem kolica iz prodavnice za sobom, obično uzimam što manja kolica da bi mi bilo lakše da manevrišem. Dok nisam skapirala ovaj fazon, gurala sam u bebina kolica šta god je moglo da stane i eventualno u ceger ukoliko je bilo potrebe. I uvek, ali uvek sam prihvatala pomoć kada bi me prodavačica ili neko od prisutnih pitao da li mi je potrebna pomoć da stignem do auta. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *