Kako treba da izgledaju patike za posao

Ako imate mogućnost da nosite patike na posao, onda ste vi pravi srećnik ili parva srećnica. Naime, tu mogućnost malo ko ima, jer uglavnom firme insitiraju na cipelama i obući koja izgleda ozbiljnije.

patike1

Takve firme uglavnom dopuštaju da se eventualno jednom u toku dana nose patike i obično je petak u pitanju.

Za neke profesije nekada zaista može da bude neprihvatljivo da se nose patike. Ukoliko vi imate  mogućnost da svakog dana nosite patike na posao, onda i treba da znate kako one treba da izgledaju. Koliko god na vašem poslu bili svi opušteni, jednostavno, potrebno je da postoje i neke granice, bar kada je stil u pitanju.

Patike što jednostavnijeg dizajna

Za posao je vrlo bitno da izaberete patike koje su što jednostavnije, odnosno one koje izgledaju jednostavno. To ne znači da će one delovati prosto ili bilo šta slično, već samo znači da se te patike neće toliko isticati i da ćete moći da ih kombinujete uz različite odevne predmete.

Adidas patike, kao i Nike patike, imaju modele koji su vrlo jeftini, a koji su prilično pristupačni. Takođe, patike ne treba na sebi da sadrže određene cirkone ili bilo šta slično što može da ih učini kičastim predmetom. Što su patike jednostavnije i vi ćete bolje izgledati u odevnoj kombinaciji na vašem poslu.

Patike u jednoj boji

Toliko je patika u raznim bojama, da im je prosto nemoguće odoleti. Ipak te patike, koje na sebi imaju više boja treba ostaviti za neke druge prilike. Poznati brednovi poput Nike patika ili Adidas patika takođe imaju modele u raznim bojama, ali imaju i one mnogo jednostavnije, tako da se ovog puta usmerite na njih.

Teško ćete patike u raznim bojama na jednom modelu uklopiti uz nešto što bi trebalo bar malo da izgleda poslovno. Eventualno je dozvoljno da na patikama budu dve boje, ali zato treba biti obazriv sa izborom ostatka odevnih predmeta. Zaista morate voditi računa o bojama kada je u pitanju posao.

Patike koje su udobne

Patikama za posao se radujete jer su udobne, jer vas ne stežu, jer sa u njima osećate mnogo lepše nego u tesnim cipelama. Zato, ne treba birati neudobne patike, koje samo izgledaju lepo. Kada već imate mobućnost da na vašem poslu nosite patike, onda treba da izaberete najudobnije moguće, jer na taj način olakšavate sebi. Oni koji samo petkom mogu da nose patike, oni će i najviše primetiti razliku u smislu udobnosti i komfora.

Oni koji nose patike svaki dan, posebno moraju da obrate pažnju da one budu izuzetno udobne, jer u njima provode veći deo dana.

Patike koje liče na cipele

Za one kojima nisu baš dozvoljene patike, a ipak nikako ne mogu od njih da se odvoje, postoji to neko rešenje koje je negde između patika i cipela. Ovo se obično odnosi na muškarce, koji najiskrenije žude za patikama, a moraju da nose cipele. Ove patike izgledom podsećaju na muške cipele, ali su zapravo patike, koje su veoma udobne. I ženske patike u ovom stilu mogu da izgledaju mnogo dobro, a pritom su i veoma praktične.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *