Kako urediti garsonjeru?

panelni radijatori

Potraga za malim stanovima je sve veća. Mnogi danas traže garsonjeru ili jednosoban sam kako bi sami uživali u svom prostoru i kako bi ga uredili po svojoj zamisli. Ideje za uređenje doma mogu se naći svuda, ali uz nekoliko saveta stručnjaka i trikova za uređenje enterrijera vaš mali stan delovaće vizuelno veće i prostranije, a za to je važno da ima dovoljno svetlosti u prostoru.

Posmatraču se čini da je stan veći ukoliko je stan lepo osvetljen. Velika količina svetosti doprineće da enterijer vizuelno izgleda veće, a uz svetlije boje enterijera učiniće se kada da je vaš stan veći barem još desetak kvadratnih metara. Zato treba pažljivo izabrati boje enterijera, zavesa, nameštaja i tepiha. Svetle zavese u kombinaciji sa bojama zidova učiniće da se osećate lepše i bolje u svom malom životnom kutku.

Takođe, posebno obratite pažnju o funkciji prostorije, jer ako imate jednosoban stan, neka boje zidova u dnevnom boravku i spavaćoj sobi budu različite. Preporučuje se plava boja kupatila, a za kuhinju izaberite neku toplu boju. Pravilna kombinacija boje keramike i zidova u kupatilu doprineće da se osećate lepo u svakom trenutku koji provodite u svom domu.

Pastelne boje se najčešće biraju za dnevnu sobu, a kada se kombinuju sa drugim bojama treba razmišljati o tome koje boje doprinose vašem mentalom miru i odmoru. Svakako, iako su pastelne boje nejbolje idejno rešenje za svaki enterijer, treba boje kombinovati tako da ne odudaraju od samog enterijera. Da bi vaš prostor bio vizuelno veći, osim dobro kombinovanih boja i veike količine svetlosti, neophodno je isplanirati i svaki kvadratni metar prostora kako biste ubacili nameštaj po želji. Stanovi manjih kvadratura ne ostavljaju mnogo mesta za pomoćne komade nameštaja, ali zato onda birajte multifunkcionalne krevete,umesto dve kupite jednu fotelju, a umesto komode za televizor, odlučite se za držače za tv.

Savremen dizajn i mali prostor

Kada se stanovi manjih kvadratura opremaju, onda je neophodno svaki metar kvadratni dobro isplanirati. Naravno, to je u slučajevima kada imate mnogo stvari ili kada želite mnogo dodatnih elemenata da ubacite u enterijer. Zato pažljivo planirajte i sisteme grejanja, jer glomazni radijatori vam mogu zauzeti dragocen prostor u stanu, a da toga niste ni svesni. Zato su Rovex panelni radijatori odlično rešenje. Naime, panelni radijatori su malih dimenzija, ali su veoma energetski efikasni. Dostupni su u različitim dimenzijama, te su panelni radijatori pravi izbor za svaki enterijer. Takođe, prednosti koje panelni radijatori jesu njihov savremen dizajn i moderan način proizvodnje. Naime, izgrađeni su od čeličnih traka i elegantnog su dizajna. Ako želite ove zime da smanjite troškove grejanja, a da se ogrejete, panelni radijatori su odlična prilika za vas.

Dodatna napomena: S obzirom na to da se proizvode u različitim veličinama i da su različitih dimenzija, imaju i različitu snagu. Od prostora u kojem želite da budu postavljeni radijatori zavisi i koju ćete veličinu izabrati. Jedno je sigurno, ako odaberete odgovarajuće dimenzije sigurni smo da ćete biti zadovoljni kvalitetom koje nude panelni radijatori. Nemojte čekati da i ova grejna sezona prođe, nego se uverite odmah.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *