Koje sve vrste krevetaca za bebe proizvođači nude danas?

Bright interior  in a modern style . 3D render

Svakom budućem roditelju je važno da svojoj bebi pruži sve neophodne stvari za bezbrižno odrastanje. Jedna od njih je svakako i krevetac za bebe. Dobar i siguran krevetac je garancija da će vam beba noću bolje i bezbedno spavati. Zato na ovoj vrsti opreme za bebu nemojte štedeti.

Polovne krevece koji su nesigurni ili na pojedinim mestima oštećeni trebali biste da zaobiđete u širokom luku.
Neki roditelji kao da nisu sigurni koji model kreveca da izaberu u moru raznoraznih modela i vrsta. I to je sasvim normalno. Proizvođači kao da žele da budu što konkurentniji, pa svake godine izbace po neki nov model kako bi impresionirali buduće roditelje. To su najčešće kreveci koji sadrže niz drugih elemenata koji se mogu skidati sa kreveca i koristiti zasebno.
U nastavku teksta, uz pomoć saveta iskusnih prodavaca iz prodavnice Kiddy Joy predstavićemo vam tri modela krevetaca koji se najviše kupuju.

Klasični kreveci – idealni za one koji vole jednostavnost

Krevetac za bebe koji se sastoji samo od ogradice koja se može podešavati spada o onu klasičniju vrstu. Naime, reč je o krevecima koji veoma podsećaju na one u kojima su još naši roditelji spavali kad su bili mali. Dakle, oni nemaju nikakve dodatne funkcije. Najčešće su drveni ili su napravljeni od medijapana, a mogu se prodavati sa ili bez dušeka. Iako na prvi pogled mogu izgledati kao obični, radi se o isto tako udobnim i sigurnim krevecima poput onih koji imaju po nekoliko funkcija.
Klasični krevetac nudi opciju podešavanja dušeka, pa ga tako možete postaviti na viši nivo dok je beba baš mala, a zatim ga sa rastom bebe možete podesiti na niži nivo kada beba već sama može da stoji u krevecu. Pojedini kreveci ove vrste imaju točkiće pa ih možete vrlo lako pomerati u skladu sa potrebama.

Multi-funkcionalni kreveci – šta nude?

Za razliku od klasičnog kreveca, ovakav krevetac kao dodatne elemente može imati još nosiljku (kolevku), podlogu za presvlačenje, kao i nekoliko fioka u svom sastavu koje mogu poslužiti za odlaganje posteljine za bebe. Isto tako, roditelji imaju mogućnost da ovakav krevetac koriste i na duže staze jer se veoma lako mogu transformisati u dečiji krevet kada dete napuni tri ili više godine. Ipak, treba da znate da krevetac za bebe koji nudi sve ove opcije košta znatno više od onog klasičnog pa ćete za njega morati da izdvojite popriličnu sumu novca.

Prenosivi kreveci – idealni za put

Ako ste tip roditelja koji voli da menja mesto spavanja zajedno sa svojom bebom i to mu ne pada ni malo teško, onda je prenosivi krevetac idealna opcija. Naime, njega možete veoma lako sklopiti i staviti u gepek od auta i koristiti ga na svim zajedničkim putovanjima. Isto tako, u samo nekoliko poteza ga možete rasklopiti i započeti sa njegovim korišćenjem. Takođe, veoma su stabilni s obzirom da su napravljeni od izdržljivog i otpornog PVC materijala pa nećete imati razloga za brigu kada je sigurnost deteta u pitanju.
Većina prenosivih krevetaca ima mrežicu sa strane, dok neki mogu imati nadstrešnicu ili džep sa strane u koji se mogu odlagati raznorazne dečije stvari.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *