Mermerni stolovi u kuhinjama prefinjenog stila

Mermer se odavno koristi u kuhinji, ranije se najčešće koristio kao radna ploča radnih kuhinjskih površina, međutim, moderni trendovi vratili su mermer u dizajn kuhinjskog nameštaja, pa su eksluziva mermerni trpezarijski stolovi. Fascinantno je kako mermer u kuhinji potpuno transformiše izgled ovog prostora.

Svojom baršunastom strukturom daje kuhinji autentičan pečat, tako da se sigurno možete pohvaliti da imate kuhinju iz snova i da se takva ne viđa, da je sigurno samo Vaša i ničija više.

Ekskluzivnost i dugovečnost mermernih trpezarijskih stolova

Svi maštamo o kuhinji gde ćemo za velikim, centralnim trpezarijskim stolom okupljati porodicu, proslavljati značajne datume i stvarati uspomene. Deluje čarobnije kada dom ima notu elegancije i luksuza, zato se mermer vraća kao dekor, kako bi svojim prefinjenim, baršunastim izgledom istakao prefinjenost domaćice. Obezbedite prijatnu porodičnu atmosferu u svakom trenutku, izborom mermernog trpezarijskog stola, unećete u kuhinju element koji će svi voleti i oko koga će se rado okupljati. Sa mermerom nikada nećete pogrešiti, ni kada je cela kuhinja u mermeru, ni kada je samo jedan element u kuhinji, poput stola od mermera. Trpezarijski stolovi zauzimaju centralno mesto u onom delu doma gde najčešće najviše boravimo i gde primamo goste, pa najviše skreću pažnju i odaju utisak da je prostor uređivan sa posebnom pažnjom. Mermerni trpezarijski sto nije samo element luksuza, vrlo je praktičan, zato što glatka kamena površina stvara osećaj udobnosti i komfora, bez ustezanja i nelagodnosti ručkovi mogu trajati i po nekoliko sati, a da gostima bude veoma prijatno. Ne volimo kada je atmosfera za stolom kruta, zato što mora da pazimo sa posluženjem, da ne pokvarimo dekoraciju ili nešto prosipamo.

Kada je sto sam po sebi dekorativan, ne treba mu dodatna dekoracija, a gostima ostavlja slobodu da se služe bez ustezanja, pa i ako se nešto prosipa, lako će se obrisati i za tren biće sve na svom mestu, baš kako treba. Oni nemaju vek, trajaće u nekoliko generacija i  sigurno će se svako obradovati takvom poklonu.

Konstrukcija mermernih trpezerijskih stolova

Industrija nameštaja ne samo da ide u korak sa savremenim trendovima, može se reći da u nekim segmentima ide i ispred. Korišćenje luksuznih materijala za izradu nameštaja, svakako je korak ispred nastojanja ostalih industrijskih grana da zadovolje potrebe potrošača prefinjenog ukusa. Čak i za najizbirljivije, sigurno će se nešto naći u širokoj ponudi nameštaja od mermera. Mermerni trpezarijski stolovi retko se nalaze samo od mermera, najčešće se u njihovoj konstrukciji pored mermera nalazi metalno, mesingano ili drveno postolje. Većina proizvođača izlazi u susret željama potrošača, pa stolove izrađuje po meri, a kombinaciju materijala često biraju sami potrošači. Mermerni trpezarijski stolovi mogu biti u obliku kvadrata, pravougaonika ili kruga, tako da se uklapaju u kuhinje svih dimenzija i oblika. Ne morate u kuhinju da unesete veliki trpezarijski sto kako bi ona delovala luksuzno, potrudite se da izborom prirodnih materijala i male trpezarijske stolove dovedete do vrhunskog stila i luksuza. Na tršitu postoji toliko proizvođača mermernih trpezarijskih stolova  koji Vam mogu pomoći da svoje ideje pretvorite u stvarnost i da Vašu kuhinju dovedeto do savršenstva, ali i izdvojite po stilu i otmenosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *