Najbolji luksuzni koferi

suitcase-3606167_1280-compressed

 

Ukoliko često putujete vaš kofer se nalazi na raznim mestima tokom putovanja i može se jako brzo oštetiti. Potrebno vam je da imate kvalitetan kofer koji će vam uliti sigurnost  i kojem će vaše stvari biti bezbedne.

Želimo da vas uputimo u kofere koji su pored toga što su luksuzni i kvalitetni stoga nećete pogrešiti za bilo koji od navedenih kofera da se opredelite.

Pulse koferi – domaći kvalitet i dugotrajnost

Pre nego što počnemo sa nabrajanjem najpoznatijih svetskih brendova, voleli bismo da skrenemo pažnju na domaćeg proizvođača koji je čuven po najkvalitetnijim rančevima za školu, rekreaciju i slobodno vreme, ali, ono po čemu su manje poznati, a što svakako ne bi trebalo da se zanemari jesu koferi. Pulse koferi su izrađeni od najkvalitetnijih vodonepropusnih materijala, poseduju smart lock sistem i osim benefita u vidu zadovoljstva što kupovinom istih ulažete u domaću proizvodnju, možete biti sigurni da će vam ovi koferi potrajati jako dugo i da će vam služiti za sve prilike. 

Ralph Lauren koferi govore sami za sebe

Ovaj brend je nadaleko popularan i prepoznatljiv. Pored raznih torbi i drugih dodataka, u ponudi imaju i kofere. Njihovi koferi su stilski upečatljivi, izuzetno dizajnirani, pre svega moderni. Elegancija odiše na svakom koraku. 

Fantastičan dizajn Tumi kofera

Iako je ovaj kofer stilski kreiran prilično je poprilično je kvalitetan jer je izradjen od odličnih materijala.  Tumi kofer ima predivan dizajn i prvenstveno je namenjen biznis krugovima koji sa ovim koferom mogu da ostave izvanredan dojam. 

Rimowa nudi tradiciju dugu vek i po

Bitna karakteristika ovog kofera je što je izuzetno lagan. To vam olakšava korišćenje jer i kada bude napunjen stvarima neće biti pretežak kao neki drugi koferi. Njegova praktičnost je izuzetna prednost ovog kofera. Vek i po se već proizvode Rimova koferi i ta tradicija mnogo govori o kvalitetu ovih kofera.

Porsche nije samo automobil

Ne, Porsche nije samo marka automobila. Ovaj brend je zaslužan za sjajne kofere. Modeli su raznoliki I praktični. Svi su crne boje i ima ih u više različitih veličina. 

Louis Vuitton koferi – luksuz sa velikim L

Da li je pptrebno dodatno obrazložiti Louis Vuitton kofere? Složićete se da je ovaj modni brend toliko poznat I popularan da uživa poštovanje i ima poklonike širom zemaljske kugle. Kraj 19.veka je početak njihove modne imperije. Potpuno je sofisticiran.

 Šareni svet Globe Troter kofera

Njihova linija kofera je jako interesantna i prepoznatljiva. Jarke boje čine ove kofere vrlo primamljivim. Boje koje se načešće koriste u dizajnu jeste miks crnih sitnih elemenata i intezivne ljubičaste boje. Dodatno se koristi i nijansirana zlatna boja koja ovim koferima daje prefinjenost.  Ovi unikatni koferi se prave u više veličina.

Dunhill koferi za sportski duh

Alfred Dunhill je odgovoran za dizajniranje kofera za markantne muškarce. Vrlo se vodi računa da koferi budu luksuzni i da odišu elegancijom. I pored ovog stilskog prefinjenog akcenta , koferi odišu i sportskim karakterom.  Prethodno navedeno ove kofere čini vrlo prijemčivim za mnoge situacije.

Victorinox koferi dolaze u luksuznoj beloj boji

Verujemo da je brend Victorinox  poznatiji široj masi više po manufakturi kvalitenih satova I naravno švajcarskih noževa. Ovi koferi nisu praktični za sva putovanja. Ne prave se u više veličina, manjih su dimezija što ih čini odličnim za kraće odmore i poslovna putovanja. Koferi imaju detalje koji su crne boje, ačitav kofer je u beloj boji.

Botega Venetta koferi su simbol kožnog luksuza

Ovi koferi su lepog dizajna, odišu prefinjenošću. Sačinjeni  su pre svega od kože i vrlo su istrajni. Najčešće se kupuju modeli koji su veličine ručnog prtljaga.

Brigs i Riley za svako putovanje

U odnosu na neke druge brendove Brigs i Riley nisu toliko stilski dizajnirani i akcenat prilikom njihove kreacije nije bio na prefinjenosti. Vrlo su kvalitetno napravljeni i izdržaće bilo koje uslove putovanja. To ih čini dragocenim, a prepoznatljivim ih čini kombinacija plave I crvene boje. Sa ovim koferima nećete pogrešiti. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *