Najčešća ženska pitanja koja zbunjuju sve – pa i njih same

Žene same po sebi nekada mogu biti veoma komplikovane kada je u pitanju donošenje nekih običnih svakodnevnih odluka.

zena

Za razliku od muškaraca, žene ponekad previše analiziraju stvari, u određenim situacijama ponašaju se neodlučno i ishitreno. To često ume da iznervira partnere, ali obično ih na kraju razumeju. Jer, to su žene.

U tekstu koji sledi opisaćemo vam grupu najpopularnijih ženskih nedoumica sa kojima se današnje žene suočavaju. Verujemo da ćete se pronaći u većini od njih ili da ćete se barem zabaviti i slatko nasmejati čitajući ih.

Šta da spremim za ručak?

Sigurno ste bezbroj puta od svojim mama, baka ili prijateljica čule ovu poznatu rečenicu. Ili zamislite sledeću situaciju. Sedite uveče sa svojom porodicom i razmišljate o tome šta da spremite sutra za doručak, ručak večeru…Verujemo da je to zbog toga što ženama nakon određenog perioda ponestane inspiracije kada je izbor jela u pitanju. Ako imate sreće, pa vaš parter voli da kuva, neka on baš tog dana kada jednostavno ne znate šta biste spremili skuva nešto umesto vas.

Šta da obučem za prolavu, poslovni razgovor i sl.?

Ah, ta poznata ženska fraza „nemam šta da obučem“ je nešto što verovatno najviše izluđuje jaču polovinu. Bilo da treba da idu na neku proslavu, poslovni razgovor ili u šetnju po gradu, žena uvek, ali gotovo uvek ima tu nedoumicu „šta da obuče“. Ono što je svakako dokazano je to da su ženama ormari obično prenatrpani garderobom, ali kada dođe taj „kritičan“ trenutak da se izabere nešto, nastaje problem. Na kraju većina žena otrči u neku radnju i kupi neku novu stvar koja im je (kako one to misle) baš potrebna u tom trenutku.

Zašto moja drugarica ima dečka, a ja ne?

Ovo pitanje gotovo da je svaka žena sebi postavila u trenutku kada je bila sama. Tu je i ona čuvena nedoumica „zašto ja nemam tako zgodnog frajera kao što ima moja drugarica.“ Ipak, u takvim situacijama žene ne bi trebale da očajavaju, već bi trebale da se posvetite sebi i daju priliku drugima da ih upoznaju.

Kako da izgledam fit tokom cele godine?

Od žene se nekako očekuje da izgleda vitko i zavodljivo u svakoj prilici. Ipak, muškarci treba da znate da to nije nimalo lako. Svakodnevni način života koji obično nameće brz tempo života, dosta stresa na poslu i sl. je glavni neprijatelj kada je fizički izgled žene u pitanju. Ipak, rešenje postoji. Adekvatna fizička aktivnost kao i redovna i kvalitetna ishrana predstavljaju ključ dobrog izgleda. Takođe, potrudite se da radite ono što volite. Bićete srećnije, a samim tim i izgledaćete lepše.

Idem na more, koju vrstu depilacije da izaberem?

Planirate da idete na duži put na kojem biste želeli da se opustite, ali pre toga morate da se izdepilirate. Sigurno ste do sada barem tri metode za depilaciju isprobale, ali uvek tragate za nekom novom i efikasnijom. Danas barem lako možete da rešite ovaj problem. Laserska trajna epilacija je svakako najpopularnija metoda za uklanjanje neželjenih dlačica u kozmetikologiji koja na veoma bezbolan način daje dugotrajnije rezultate, pa nećete morati da brinete o tome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *