Naša lista top 10 “pet friendly” restorana u Beogradu

Ima li šta lepše od nedeljne šetnje beogradskim ulicama sa svojim psom i u povratku odlaska na ručak u omiljeni restoran?

Mi, ljuditelji pasa, mačaka i svih životinja ovog sveta, znamo koliko je ponekad bitno ne ostaviti psa samog kod kuće ceo dan, a povesti ga sa sobom na sastanak sa prijateljima, saradnikom ili klijentom nije uvek opcija.

Ovo su lepa mirna mesta u Beogradu koja dozvoljavaju ulazak sa psima i mačkama, a koja pritom služe neverovatno dobru hranu.

Naša top lista 10 najboljih pet friendly restorana u Beogradu je sledeća.

  1. Restoran Amfora

Ovaj restoran se nalazi na idelanoj lokaciji na dunavskom keju, iza hotela Jugoslavija. Ovo mesto je elegantno, uređeno sa stilom te odiše jednom toplom atmosferom. Amfora je restoran internacionalne kuhinje. Leti ima prelepu terasu na vodi što predstavlja idealno mesto za popodnevnu kafu. I što je najvažnije, vaš pas je ovde dobrodošao.

  1. Restoran Dudurudu

Ovaj restoran se nalazi u Savamali, u ulici Braće Krsmanovića 7-9 sa radnim vremenom ponedeljak – četvrtak: 18-24h, petak – nedelja: 19-01h. U ovom restoranu ćete moći da uživate u prelepoj hrani i najkvalitetnijem vinu.

Restoran je uređen u modernom minimalističkom stilu i namenjen je ljudima jakog karaktera. Ovo je još jedan odličan restoran u Beogradu koji dozvoljava životinje.

 

  1. Restoran Versus

Versus je poznat restoran na Vračaru, smešten na Južnom Bulevaru 25. Versus restoran služi italijansku, meksičku, argentinsku i južnoameričku kuhinju. Ovde možete uživati u prijatnoj atmosferi uz laganu muziku, doručku, ručku i večeri i sjajnoj vinskoj karti.

  1. Blue Wave Cafe

Ovaj kafić se nalazi na Dorćolu u ulici Tadeuša Košćuška 63. Svojim gostima nude dobru i kvalitetnu uslugu, prijatnu atmosferu za opuštanje sa prijateljima, a vikendom organizuje razne tematske večeri i promocije koktela i drugih zanimljivih pića.

 

  1. Restoran Filter

To je restoran italijanske i internacionalne kuhinje, odličan je za svakodnevno druženje sa prijateljima ili za odlazak na pivo posle posla. Prijatna atmosfera i uslužno osoblje učiniće da mu se iznova i iznova vraćate. Nalazi se u ulici  Kirovljeva 10.

  1. Mezestoran Dvorište

U ovom restoranu možete pojesti zdrav obrok, a služe specijalitete mediteranske, grčke i evropske kuhinje. Imaju poseban meni za vegane, vegetarijance i jele bez glutena. Restoran se nalazi u blizini brojnih stanova na dan u centru grada, a sa druge strane, odvojen je od gradske buke. Možete ga naći na adresi Svetogorska 46.

  1. Gelato bar

Ovaj restoran dosta podseća na pab u kome se služi italijanska kuhinja. Atmosfera je opuštena i predstavlja idealno mesto da popijete dobru jutarnju ili popodnevnu kafu. Nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarini 28. Imaju izuzetnu ponudu sladoleda i slatkiša pa mu se i najmlađi gosti uvek rado vraćaju.

  1. Balkan ekspres

Restoran Balkan ekspres se nalazi na zemunskom keju u ulici Despota Đurđa 22. Ovde možete sa svojim psom ili mačkom uživati u doručku, ručku ili večeri jer se ovde služe vrhunska hrana i divni slatkiši.

  1. Nula pet

Ovaj bar se nalazi u srcu Dorćola u ulici Dobračina 30a. Ovde možete popiti jutarnju kafu i uživati u miru, ili prelistavati skriptu pred kolokvijum ili ispit, ali možete imati i najbolji izlazak u životu. Ovde se služe odlični kokteli i grickalice i meze uz pivo ili kvalitetno crno ili velo vino.

  1. Smokvica

Na poslednjem ali ni malo zanemarljivom mestu nalazi se predivan restoran Smokvica. Smokvica ima na više lokacija u gradu, pa u njoj mogu uživati komšije sa svojim ljubimcima na Dorćolu u Gospodar Jovanovoj, na Vračaru u Molerovoj ulici, u Zemunu, na Novom Beogradu u blizini Airport city-a, u blizini Ade Ciganlije i u ulici Kralja Petra u starom delu grada.

Ovo je jedan gastronomski pab u kome se služe mediteranska, evropska, internacioalna i jela sa roštilja.

Divan ambijen i uslužno osoblje, zadovoljiće i najzahtevnije goste.

Аутор: admin

Kulturni radnik. Na stalnom putu samoobrazovanja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *