Originalni pokloni,veće oduševljenje

poklon1

Svima je dobro poznato da većina žena svoje venčanje voli da isplanira do najsitnijeg detalja kako ne bi bilo neprijatnih iznenađenja. Na ovaj poseban dan ništa se ne prepušta slučaju, a ni pripreme se ne ostavljaju za poslednji momenat. Naime, mnogi sa priprema kreću mnogo pre zakazanog venčanja, a sve pod izgovorom da se nešto ne zaboravi. Kada se malo bolje razmisli, možda je tako bolje, jer šta ako ne može da stigne dekoracija na vreme ili bend koji želite da vas toga dana uveseljava nije slobodan, treba na vreme naći alternativu.

Dok mnogi smatraju da je kao poklon za nečije venčanje najbolje priložiti koverat sa novcem, ima i onih koji bi radije da kupe neki originalan poklon. Tako recimo, rodbina i najbliži prijatelji često se odlučuju za konkretne poklone. A šta biste mogli da odnesete kao poklon za svadbu? Ako želite da svoje prijatelje iznenadite nekim originalnim poklonom onda je buket od sto jedne ruže idealan poklon uz neki nakit, a ako biste samo nakit da kupite pravi izbor bi bile zlatne narukvice. Ukoliko želite da kupite zlatne narukvice i mladi i mladoženji, onda vam prelažemo da ugravirate njihove inicijale i sigurni smo da ćete svoje prijatelje oduševiti.

Bilo kako bio ako počnete sa pripremama na vreme, stići ćete sve da organizujete baš onako kako ste zamislili, pa čak i ako želite burme sa dijamantima, a trenutno ih nema u ponudi, imaćete vremena da sačekate dok ne stignu novi modeli. Isto je i sa odelom za mladoženju ili mladinom venčanicom. Bez obzira da li ste gost ili glavni učesnik svadbe, ako se na vreme razglasi da će venčanja biti i pokloni se mogu dobro isplanirati.

Za svakoga ponešto

Da biste nekoga iznenadili, neophodna je želja, a ne povod, zato uvek možete naći način da svoje drage ljude obradujete. Često nisu potrebne velike sume novca da biste kupili efektan poklon, jer će poruka ili način na koji ćete dati poklon nekada mnogo više iznenaditi nego neki skupoceni dar. Svakako da posebnu draž imaju skupi pokloni, kao što su drago kamenje, zlatne narukvice, biseri, ogrlice i prstenje,ali ne znači da će se skupi pokloni više ceniti, jer važan je znak pažnje.

Naravno, ako su zlatne narukvice veliko opterećenje za vaš budžet, uvek možete da se odlučite i za neke druge poklone. Međutim, danas na tržištu postoji veliki broj radnji koje nude nakit ne samo od zlata nego kombinaciju zlata i dragog kamenja, možete po želji da izaberete kakav biste poklon želeli da vam naprave.

Zlatne narukvice mogu da budu i odličan poklon za one koji su tek uplovili u bračne vode, pa svoju polovinu žele da iznenade nakon prvih godinu dana braka. Takođe, rođenje deteta može da bude povod da biste nekome kupili poklone kao što su minđuše, zlatne narukvice i ogrlice. Mada, za poklone ne treba imati neki povod, uvek možete da odlučite da iznenadite svoju polovinu bez obzira koji je datum u pitanju. Nemojte robovati pravilima i datumima, jer veću draž ima poklon ako je nepredvidiv i ako je bez tačno određenog povoda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *