Povećanje grudi prirodnim putem – najbolje rešenje

Ako ste celoga života priželjkivali grudi za makar broj veće, ali ste se plašili umetanja silikona, rezova i operacije, dobra vest je da je sada i u našoj zemlji dostupan sistem za povećanje grudi prirodnim putem, nazvan Brava.

Sada možete slobodno zaboraviti sve one brushaltere sa umecima kojima ste uspevali da makar optički uvećate dojke, garderbobu koja vizuelno povećava grudi, kreme od kojih se retko kad vidi poseban napredak i strah od operacije. Estetska medicina konstantno napreduje i sada vam nudi još jednu mogućnost, kojoj bi svakako trebalo da iskoristite.

Kako izgleda sistem za povećanje grudi prirodnim putem

Oslonjen na prirodnu sposobnost ljudskog tela da pod tenzijom umnožava ćelije, Brava sistem za povećanje grudi prirodnim putem baziran je na ekstenziji dojki, koju vrši posebno dizajniran grudnjak.

Ovaj brushalter omogućava Vam lagodno nošenje, a stvara blagi pritisak na tkivo dojki pod kojim se tkivo proširuje i izdužuje. Nakon nošenja ovako formiranog grudnjaka za povećanje grudi na prirodan način, grudi se popunjavaju masnim ćelijama preuzetim sa Vašeg tela.

Neophodno je, dakle, na samom kraju uraditi liposukciju, te preuzete ćelije masti iskoristiti za blago i bezbolno implementiranje u povećane dojke. Nakon čitavog tretmana, dobijaju se prirodne grudi, odnosno dojke prirodnog oblika.

Koliko dugo traje tretman

Za početak, sa lekarom morate utvrditi koliko tačno povećanje grudi želite da postignete. U zavisnosti od toga će sistem za povećanje grudi prirodnim putem trajati duže ili kraće.

Primera radi, ukoliko želite da postignete uvećanje dojki do jednog broja grudnjaka više, biće potrebno da nosite ekstenzer oko 10 nedelja po 10 sati dnevno. Nakon toga, radiće Vam se ubrizgavanje lipida u dojke. Ovaj tretman ne traje dugo – biće potrebno svega tri ili četiri dana ukupno da završite sa samom procedurom.

Konkretno, dakle, vreme oporavka nakon procedure za povećanje grudi prirodnim putem traje 4 do 5 dana, posle kojih bolovi u potpunosti nestaju i Vi ste spremni da se vratite svojim svakodnevnim obavezama.

Vidljivi rezultati

Rezultati će biti itekako vidljivi, jer je ovim sistemom moguće povećati grudi od pola do čak dva broja grudnjaka. Ono što je svakako posebna vrlina Brava sistema jeste da kao rezultat dobijate grudi prirodnog oblika, ne „napumpane“ ili veštačkog izgleda, kakve su dojke nakon ugrađivanja silikona.

Stoga možete biti potpuno sigurni u odlične rezultate nakon zaista bezbolne procedure.

Sve prednosti Brava sistema za povećanje grudi prirodnim putem

Brava sistem za povećanje grudi prirodnim putem ističe se između svih ostalih načina povećanja dojki upravo zbog toga što je u pitanju krajnje prirodna procedura, koja ne zahteva operaciju i ubacivanje stranog tela u Vaš organizam. Baš zato što je u potpunosti zasnovan na prirodnim mogućnostima tela i upravo Vašim ćelijama koje će kasnije ubrizgati u povećane grudi, ovaj tretman je i najpreporučljiviji za sve one dame koje žele da povećaju dojke ili ih učine čvršćim (ukoliko su rađale ili dojile).

Ako želite da učinite nešto za sebe i ostvarite cilj koji ste oduvek želeli, onda je povećanje grudi prirodnim putem najbolje rešenje za Vas. Ne samo što nećete trpeti bolove, već će i proces oporavka biti minimalan, dok će Vaše telo proći samo onaj tretman koji i prepoznaje kao prirodan.

Naravno, redovna kontrola zdravlja je neophodna i to ćemo i na ovom mestu opet napomenuti. Ovaj metod povećanja grudi je potpuno bezbedan za vaše zdravlje, a vama se svakako pre nego što se odlučite na taj korak, preporučuje se odlazak u labaratorije, gde ćete kompletno proveriti svoje zdravstveno stanje.

1 мишљењa на „Povećanje grudi prirodnim putem – najbolje rešenje“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *