Prednosti angažovanja ketering službe za korporativne proslave

ketering korporativne proslave

Korporativne proslave doprinose i imidžu kompanije, veoma su važne za svaki korporativni događaj, a pogotovu ako je reč o nekim važnim jubilejima, pokretanju novih linija proizvodnje ili predstavljanju novog proizvoda na tržištu. Nakon duge prezentacije, satanka, razgovora, dodeljivanja priznanja očekuje se da će biti predaha i male zakuske. Naime, nekako je poslovna kultura nametnula takva pravila, pa ako nije bilo dobre zakuske nakon prezentacije novog proizvoda, kao da nije ni bilo događaja. Izgleda da se u našem narodu najpre priča o onome što se nije desilo nego o onome što je bilo.

Zato veliki poslovni igrači znaju kako se organizuje jedan važan poslovni događaj. A takođe znaju koliko je važno organizovati dobru malu zakusku nakon završenog događaja. Zato treba napomenuti koje su to prednosti koje vam ketering za korporativne proslave pruža. Krenimo redom.

Stvaranje dobrog utisak o kompaniji

Za svaku kompaniju važan je imidž koji ona stvara kako u odnosu na klijente, tako i u odnosu na poslovne partnere i zaposlene. Da biste izgladili odličan odnos sa klijentima važno je da sa njima uspostavite odnos poštovanja i poverenja. Impresija samog klijenta mora da bude na prvom mestu. A kada se završe dugi i naporni sastanci svakome i te kako prija okrepljenje i osveženje. Zato u tom trenutku ketering stupa na scenu. Iako se čini da nije naročito važno, ali znajte da dobar odabir hrane i pića može dovesti do boljih rezultata, posebno ako se sastanci drže u dva termina ili ako se organizuju paneli i okrugli stolovi na nekoliko različitih tema.

Profesionalna ketering služba

Mnoge ketering službe specijalizovane su za sve vrste usluga. Naime, one pripremaju hranu i za porodična veselja i za poslovne proslave, ali i za krsne slave i rođendane. Međutim, da biste bili sigurni u ketering koji će biti poslužen pred vašim potencijalnim poslovnim partnerima onda bi trebalo da odaberete onu službu za ketering koja je već imala priliku da se dokaže ili o kojoj znate nešto, bilo po preporuci bilo da ste već imali priliku da sarađujete sa njima. Što je sigurno, sigurno je, zato se nemojte igrati sa ovakvim proslavama. Ne zaboravite, prvi utisak je najvažniji, a često je prvi utisak i poslednji.

Hrana pripremljena u skadu sa gostima

Iskusne ketering službe znaju šta znači predstaviti se u najboljem svetlu i u interesu je i jedne i druge strane, i službe i kompanije, da hrana bude ukusna i da bude profesionalno aranžirana. Za ovakve proslave mogu se kombinovati različiti sastojci, a ako su gosti stranci onda ih svakako treba iznenaditi ukusnom domaćom hranom, ali i posebnim specijalitetima internacionalne kuhinje. Tematski meni je uvek dobra prilika da se klijentima pokaže profesionalnost i posvećenost u poslu, ali i da se klijenti ugoste na pravi način.

Različita ponuda

Kada ketering službu angažujete za korporativnu proslavu, možete da se dogovorite oko adekvatnog menija, zajedno možete isplanirati detalje, a sve ostalo prepustite stručnjacima. Dobre i proverene službe znaju kako da organizuju i pripreme hranu koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *