Saveti: Kako da odaberete sandale koje idu uz vašu ličnost?

Iako se možemo donekle složiti sa poslovicom da odelo ne čini čoveka, ipak se treba zamisliti. Ne treba suditi o nekome na osnovu njegove spoljašnosti, njegove skupe garderobe ili njegove garderobe, koja ne košta mnogo i to je tačno.

sandale-compressed

Međutim, ono što je izostavljeno ovde jeste upravo stil. Stil je nešto što čini čoveka, a pritom se ne misli na luksuz, ekstravaganciju i slično.

Stil je nešto što imamo u sebi. Stil je način na koji govorimo, ponašamo se. Stil su naši pokreti, mimika, naše reči i dela. To je nešto što se ne može kupiti, ni prodati. Naš stil definiše nas, a mi se trudimo da ga na različite načine iskažemo, pa i kroz odevanje. To će značiti da odelo na čini čoveka, ali da ga stil i te kako čini.

Ako ste smireni – nežne prefinjene kombinacije

Smirenost je odlika i crta ličnosti kojoj svi donekle težimo, pogotovu u ovim vremenima haosa, žurbe, stresa i prevelikog nerviranja. Ostati miran i kada se dogode najgore situacije znači najveću unutrašnju pobedu. Ovakvim osobama pristaju nežne sandale, sa prefinjenim detaljima belih i svetlo rozih boja. Ovakvim osobama ne pristaj špic i sandale sa previsokom potpeticom. Ovakvim osobama pristaju mirni tonovi, savršeni detalji. Ove osobe često najviše pažnje obraćaju upravo na te detalje na sandalama. Ti detalji upravo govore o njima.

Za temperamentne – jarke boje

Sandale u jakim bojama, poput crvene, narandžaste, drečavo roze i zelene savršeno pristaju osobama koje su temperamentne. Takve osobe odlično znaju da iznesu sandale, koje se prvo primete na njima.

Ali, njih to ne opterećuje, one uživaju u pažnji i u svemu što nose sa sobom. Temepramentne osobe svakim svojim korakom pokazuju koliko je njima stav važan i koliko drže do sebe. I zato one imaju kapacitet da iznesu ove sandale drečavih boja.

Za previše odlučne i smele – tigrasti, zmijski dezeni

Odlučiti se za sandale koje na sebi imaju print zmisjke kože, tigraste ili zebraste šare, sa još drugim bojama, znači da ste vrlo smela i ambiciozna osoba. Znači da ste osoba koja ne preza ni od čega i koja se maksimalno daje u postizanju svojih ciljeva.

Takve sandale pristaju osobama koje se ne plaše novih izazova, koje se ne plaše da neće moći da iskombinuju sandale uz torbu, odevnu kombinaciju i slično. Takve sandale na njima izgledaju kao da su se sa njima rodile i kao da one čine deo njih.

Za emotivne – tople boje

Kraljevsko plave, žute, nežno crvene sandale idu uz sve one emotivce. Emotivci mnogo vole boje, a posebno nijanse crvenih boja, jer ta boja ukazuje na ljubav na svakom koraku. Emotivci vole prirodu, šetnju, uživaju u zvuku svojih potpetica na vrućem aflatu. Oni vole da više puta u toku dana pogledaju u svoje sandale i da ih zavole još jednom i još malo više.

Sandale sa dodatnim detaljima, kaiševima uglavnom nisu za osobe koje su previše emotivne. Takve osobe, kao što se vežu za ljude, vežu se i za stvari i kada se nešto dogodi njihovim stvarima, u ovom slučaju omiljenim sandalama, teško  će te podneti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *