Šta birati prilikom unikatne izrade nameštaja

 

Ukoliko ste u fazi renoviranja ili kupovine namestaja za vaš novi stan odabirom luksuznog nameštaja ne možete pogrešiti. Ovaj nameštaj je moderan, napravljen od najkvalitetnijih materijala i odiše prefinjenošću i elegancijom. Pri tome, izrada unikatnog nameštaja može takođe biti vaš izbor. 

Posetite salone nameštaja

U Beogradu na više lokacija možete posetiti odlične salone luksuznog nameštaja. Ponuda je zaista raznovrsna i primamljiva i uključuje i izradu unikatnoga nameštaja.  Kada budete u salonu razgledali nameštaj imaćete mogućnost da vidite vrhunsku estetiku kao i kvalitet u raznim bojama i dizajnu. Beograd kao i druge evropske metropole po svojoj ponudi salona luksuznog nameštaja ne zaostaje. Na Vračaru se nalazi salon sa izlogom koji je visine šest metara. Izgleda impozantno i u njemu možete pogledati sjajne komade nameštaja koji su italijanske proizvodnje. 

 

Nove kolekcije nameštaja su uvek inspirativne

Svaka nova kolekcija luksuznog nameštaja se rado dočekuje. U časopisima se najavljuju noviteti koji se pojave premijerno na sajmu nameštaja i nakon određenog vremena se ti komadi nameštaja dovedu do prodaje. Luksuzni nameštaj uvek ide korak dalje u estetici i dizajnu. 

Modularne garniture

Najbitnija karakteristika modularnih garnitura je njihova moć prilagodjavanja u odnosu na vaše potrebe. Ekskluzivni  nameštaj je podoban za svakodnevnu upotrebu i sastoji se od više zasebnih komada koji se mogu organizovati na način da se uklapa u vaš životni stil bilo da je prostorija velika ili mala. Ove garniture karakteriše dodatni elektropokretni mehanizam  koji daje garnituri njenu modularnost. To znači da se deo za sedenje može podešavati, naslon za glavu takođe. Na ovim garniturama popularnost je u relax mehanizmama kao i u mehanizmima koji pretvaraju sofu u ležaj na kome se svakodnevno može spavati. Dodatno ćemo pomenuti i posebne odeljke ko služe za odlaganje. 

 

Relax mehanizam

Relax mehanizami koji smo prethodno pomenuli koje smo pomenuli se uglavnom uvoze  iz Italije. Relax se može postaviti u više različitih položaja i ima veliki broj opcija. Ovim mehanizmom se pravi kombinacija modernog dizajna I komfora. Dok se opuštate možete uživati u potpunom luksuzu. Ovi komadi imaju dugmiće koji se nalaze  sa strane garniture. Da bi relax mehanizam pokrenuli potrebno je da samo dodirnete pomenute dugmiće. Ukoliko vam odrejdeni položaj savršeno pogoduje možete ga ponovnim prelaskom preko dugmića zapamtiti. Savetujemo vam da maksimalno koristite relax mehanizam. Pomoći će vam u očuvanju vašeg zdravlja I uživaćete ujedno u modernom dizajnu koji ste odabrali sa vaš stan. Nema boljeg odmora posle višesatnog rada na poslu. 

 

Kvalitetan materijal

Nesumljivo je jako bitan materijal kojim se pravi tapacirani modeli nameštaja. Ukoliko posetite veći , bolje snabdeveniji salon luksuznog nameštaja naći ćete veliku ponudu palete štofova i kože koji se sastoje od okvirno 600 specfiranih materijala.  Najkvalitetniji mebl štof je u upotrebi kada je luksuzni nameštaj u pitanju. Njime se tapaciraju fotelje, kauči, sofe, stolice. Kvalitetan mebl štof se može upariti u bilo koji enterijer.  Najcenjeniji i najskuplji materijal jeste ručno bojena  italijanska govedja koža prve klase. Kada je reč o štofovima najtraženiji su materijali koji su nepropusni, otporni su na flekanje i oštećenja. Pomenućemo i plemenite materijale koji su bitni za pravljenje ekskluzivnog nameštaja. U pitanju su puno drvo I firnurani medijapan. Sve skupa predstavlja dobitnu kombijanciju za fantastični  komad nameštaja koji odiše luksuzom i prefinjenošću.  

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *