Top 6 romantičnih poklona za dan zaljubljenih

Iako se ljubav poklanja svakog dana, nije na odmet da taj jedan dan bude za nijansu posebniji od drugih. Godišnjice, rođendani, uspesi, praznici su dani kada se posebno vodi računa o izboru poklona za vama drage osobe.

poklon za dan zaljubljenih

Ipak, samo se jedan dan u godini slavi ljubav kao takva i zato se tog dana trudite da na poseban način usrećite vama dragu i pre svega vama voljenu osobu.

Jastuk sa posebnom porukom

Sigurno je da kupovinom jastuka voljenoj osobi ne možete pogrešiti. Ovaj poklon bi svima dobrodošao.

Međutim, kako biste dodali malo originalnosti, onda vam savetujemo da jastuk sa sobom nosi i neku određenu poruku, koja će biti i te kako vidljiva.

Međutim, mi vam ne možemo tačno reći šta bi trebalo na jastuku da piše, a i sigurno je da ne želite da izaberete onu poruku koju će imati i neko drugi. Zato vam savetujemo da na jastuku bude neka vaša interna šala, želja ili nešto što će biti poznato samo vama. Tako će taj jastuk biti u potpunosti originalan i biće savršen poklon za Dan zaljubljenih za vašu dragu osobu.

„Izazivam te da…“ poruke

Ovo neće biti poklon u pravom smislu te reči, ali će biti odlična i zanimljiva igra za vas dvoje. Da pojasnimo malo. Sami možete da odaberete broj dana koliko mislite da bi trebalo da traje igra.

I svakog dana vaš dragi ili draga treba da izvlači po jednu poruku koja će uvek počinjati sa „izazivam te da“, a nastavak treba da smislite sami. Na primer: „izazivam te da me danas poljubiš 1000 puta“. Ovo igrica će biti vrlo uzbudljiva vašem partneru, jer nikada neće znati koji ga izazov očekuje sutra. Što više budete kreativniji i originalniji to će igra biti zanimljivija. Takođe, postoji opcija i da se dogovorite da oboje pišete izazove, a tada će igra biti dvostruko uzbudljivija. To naravno ne znači da ne treba jedno drugo i da iznenadite nekim simboličnim poklonom za Dan zaljubljenih.

Nesavršeni buket cveća sa ulice

Cveće je uvek dobar izbor, ne samo kada je ovaj dan u pitanju. Ako ste žensko verovatno ćete od vašeg partnera očekivati savršeno oblikovan buket ruža ili drugog cveća koje volite. Međutim, mi ovim putem savetujemo pripadnike jačeg pola da ovde naprave izuzetak. Te savršene ruže, savršeno upakovane su već viđene mnogo puta. Buketi, od raznobojnog cveća, koje možete naći na pijacama, kod bakica na ulici, su originalan poklon za Dan zaljubljenih.

To cveće je sveže, jer je ubrano verovatno samo nekoliko sati pre iznošenja. To cveće miriše divno i izgleda još lepše. Taj buket cveća uz određeni poklon za Dan zaljubljenih će pokazati vašoj voljenoj osobi da vi brinete o detaljima i o tome da uvek i iznova budete originalni i posebni.

Naravno, greške ne može biti i ako se poseti cvećara, i tamo odabere perlepi buket omiljenog cveća.

Stihovi o ljubavi koje su napisali slavni pisci

Mnogo poruka koje znače samo jedno – ljubav, su svakako najromantičniji poklon koji možete odabrati za vašu voljenu osobu. Ukoliko niste vešti sa pisanjem ljubavnih poruka, a ne želite da ispadnete patetični, onda je najbolje da stihove o ljubavi pozajmite od onih koji su i te kako bili sposobni i inspirisani za pisanje istih. Birajte pažljivo, birajte one koji podsećaju na vaš odnos i na vašu ljubav i birajte one koje niste imali prilike tako često negde da pročitate.

Slagalica od vaših slika od mnogo delova

Da, ovaj poklon je viđen mnogo puta, međutim vi ga izborom fotografija i načinom na koji ćete pripremiti ovu slagalicu možete učiniti vrlo originalnim. Naime, nemojte za slagalicu izabrati jednu sliku, već izaberiti više slika. Izaberite i poruke, koje želite reći vašoj dragoj osobi, poput toga šta osećate prema njoj, koliko je volite, zašto ste je odabrali, zašto vas ta osoba čini srećnim/srećnom. Takođe, gledajte da slagalica ima mnogo delova. Što više delova ima slagalica to će ovaj poklon za Dan zaljubljenih biti zanimljiviji.

Listu stvari “Šta želim još da doživim sa tobom“

Verovatno ste već mnogo toga doživeli i preživeli zajedno. Međutim, sve i da ste mnogo godina zajedno ili da ste tek na početku vaše veze, uvek postoje stvari koje još uvek niste probali, gde još niste bili, šta još niste radili. Ovde uključite vašu maštu, kreativnost i vaše želje i sve to lepo stavite na papir. „Želim da doživim Pariz sa tobom ove godine“, „želim sa tobom da pogledam premijeru dugo očekivanog filma“ i slične poruke mogu da budu deo vaše liste.

Naravno da uz ovu listu možete da kupite i neki simbolični poklon za Dan zaljubljenih, ukoliko vam se ovo čini kao sitnica. Ali, verujte da će se vaš partner ili vaša partnerka oduševiti više tim „prilogom“, odnosno listom tih stvari, nego običnom poklonu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *