Ugradnja bezmetalnih krunica – kako to rade najbolji stomatolozi?

stomatolog beograd

Najboljeg stomatologa odlikuje to što je posvećen, precizan, odgovoran i ljubazan. Najboljeg stomatologa odlikuje to što ceni svoje pacijente i to što o njemu govore njegova dela, odnosno njegove usluge, a pre svega njegovi zadovoljni pacijenti.

Ugladnja bezmetalnih krunica je jako česta u stomatološkim ordinacijama. Dakle, mnogi ljudi imaju potrebu za ugradnjom bezmetalnih krunica, te se može i pretpostaviti da je ovo jedan od najčešćih „zahvata“ u stomatološkim ordinacijama. Nekada je stomatolozima ovaj postupak jako jednostavan i lak, a nekada baš nije, što zavisi od mnogih okolnosti. Različiti su problemi, različito stanje zuba i zdravlja uopšte. Baš zbog toga što niti jedan čovek nije isti kao drugi, dobar stomatolog u Beogradu mora da pristupa na krajnje profesionalan način svakom pacijentu.

Dobar stomatolog prvo radi detaljan pregled

Detaljan pregled je osnova, a dobar stomatolog  je precizan i detaljan uvek i u svakoj situaciji. Dakle, stomatolog će prvo uraditi detaljan pregled, jer je to osnova pre bilo koje popravke i pre bilo koje intervencije. Zašto je važan pregled? Zato što vaši zubi moraju da budu zdravi pre postavljanja bezmetalnih krunica. Samo nedovoljno posvećeni stomatolozi se neće ni potruditi da vam detaljno odrade pregled, dok će odlični stomatolozi uraditi i više nego što je potrebno, jer naravno da ne žele da naprave veću štetu od koristi.

Dobar stomatolog će vas uputiti u ceo postupak ugradnje

Najbolje stomatologe odlikuje to što su direktni. Zato će vam najbolji stomatolog reći kako će teći postupak ugradnje bezmetalnih krunica, reći će vam da li će vas nešto boleti, da li bi potencijalno nešto moglo da vas boli. Takođe, reći će vam i koliko će vas usluga na kraju koštati. To znači, ispostaviće vam račun crno na belo, bez bilo kakvih skrivenih troškova. To je odlika najboljih, jer nije cilj da vam nakon svega na tu cenu doda još neki račun, koji vi niste planirali. Tako da – u ozbiljnoj stomatološkoj ordinaciji brinu o svim vašim potrebama.

Sledi uzimanje otisaka i izrada krunica

Samom uzimanju otiska prethodi jedan postupak, koji se naziva brušenje. To je na neki način priprema za sve što sledi i to je naravno neophodno. Brušenje zuba ne boli, ali to će vam naravno reći i vaš stomatolog. Nakon toga, naravno da stomatolog uzima otisak i na osnovu tog otiska se i izrađuju bezmetalne krunice. Vi sa izradom krunica nemate ništa, to se radi uz pomoć tehnologije, vi sada samo treba da sačekate da bezmetalna krunica bude gotova. Dobar stomatolog će vam reći koliko dugo se čeka, dogovoriće se sa vama, u zavisnosti od vaših obaveza, kada može to da se obavi.

Ugradnja bezmetalnih krunica

Ugradnja krunice je finanlni postupak. Možda će biti potrebno da pre same ugradnje dođete eventualno na jednu ili dve probe. Negde ćete morati da dođete više puta na probu, negde samo jednom, a može da se desi da će vam se odmah ugraditi bezmetalna krunica. Dakle to zavisi od vašeg konkretnog slučaja i prakse vašeg stomatologa.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *