Uklanjanje tetovaze i korekcija obrva metodom japanskog iscrtavanja za prirodan izgled vaših obrva

females-1450050_640

Ukoliko do sada niste čuli za microblading obrva, ovo je jedan od najpopularnijih načina da ispravite nepravilnosti na svojim obrvama i dobijete potpuno nov, prirodan izgled uz pomoć metode japanskog iscrtavanja dlačica.

Microblading obrva je zapravo trajna sminka na obrvama koju dobijte tako što se sitnim iglicama u površinski sloj kože ubacuje pigment, a dlačice koje se iscrtavaju u različitim dužinama i debljinama imiritaju vaše obrve, dajući im tako najprirodniji izgled. Međutim, šta ako vaša iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva nisu dobra kao što bi trebalo da budu? Postoji li mogućnost da se uradi uklanjanje tetovaze i korekcija obrva?

Šta možete uraditi ako microblading obrva nije urađen stručno?

S obzirom na trendove u lepoti koji se vezuju i za uredne, negovane i prirodne obrve, sve je veći broj osoba koje žele da urade microblading obrva, pa je i ponuda salona koji pružaju ovu vrstu usluga sve veći. Međutim, da biste imali pozitivna iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva, pre nego što odlučite kome ćete poveriti lice – dobro se raspitajte o stručnosti i iskustvu kozmetičara koji radi microblading obrva, kao i o sigurnosti i pouzdanosti kozmetičkog salona!

Mnogi saloni koji nemaju stručan i iskusan kadar daju microblading obrva po nešto nižoj ceni, ali zato možete očekivati da ovakva trajna sminka neće dati pouzdane rezultate, pa vaša iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva mogu da se pretvore u pakao! Ali, ne gubite nadu, jer postoji salon lepote Beauty Boom koji radi uklanjanje tetovaze, a ujedno se možete odlučiti i da korekcija obrva bude urađena na siguran i efektan način.

Uklanjanje tetovaze radi se uz pomoć lasera za skidanje iscrtanih obrva, a korekcija obrva uz pomoć microblading tehnike iscrtavanja koju rade iskusni kozmetičari daće vam sigurne efekte i obezbediti pozitivna iskustva sa japanskih iscrtavanjem obrva!

blue-eyes-237438_640

Kako treba da izgleda microblading obrva?

S obzirom da trajna sminka danas mora da izgleda potpuno prirodno, preko je potreban visok stepen profesionalnosti, preciznosti, kreativnost i odgovornost kozmetičara. Trajna sminka dobija se uz pomoć ubacivanja pigmentirane boje malo ispod kože i to posebnom metodom senčenja. Tretnam je skoro bezbolan i vrlo jednostavan, a trajna sminka moze da se radi na očima, ustima i obrvama.

Microblading obrva je specifična tehnika japanskog načina iscrtavanja koji obrvama daje poptuno prirodan izgled, iscrtavanjem novim dlačica koje simuliraju prirodan izgled i rast vaših obrva. Međutim, ukoliko se ova trajna sminka ne uradi na profesionalan način, iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva mogu biti prilično loša!

Da vam ne bi bilo potrebno uklanjanje tetovaze i korekcija obrva nakon loše odrađenog šminkanja, obratite se odmah preverenom i pouzdanom timu Beauty Boom salona lepote! Ovde se koriste najkvalitetniji pigmenti u svim nijansama od pepeljaste do braon boje, a svi oni imaju nejednake, retke ili kratke obrve već danas mogu da se dive svojim novim, prirodnim izgledom obrva! Microblading obrva ili trajna sminka obezbediće vam da se svako jutro probudite sa već gotovim make up-om.

Ukoliko su, međutim, vaša iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva loša i želite i uklanjanje tetovaze – za stručni tim salona Beauty Boom to nije nikakav problem! Najčešće kada se uradi uklanjanje tetovaze zadovoljan klijent poželi da dobije nove, prirodne obrve, za šta je microblading obrva najbolji metod!

Iskustva sa japanskim iscrtavanjem obrva su veoma pozitivna kada dođete pod ruke profesionalca, a trajna sminka koju uradite u Beauty Boom salonu lepote oduševiće vas efektima i rezultatima!

Microblading obrva zahteva i povremeni odlazak na korekcije, a ako ste klijent salona Beauty Boom – znajte da je u cenu trajne šminke uračunata i jedna ili dve korekcije, u zavisnosti od tipa vaše kože. Kada prvi put uradite microblading obrva, korekcija obrva radi se obično nakon 2-3 nedelje, jer su tada vidljiviji pravi rezultati. Prva korekcija obrva može da podrazumeva ubacivanje još nekoliko dlačica na mestima gde nedostaju ili pojačavanje gustine i boje vaših obrva, a nakon godinu dana preporučuje se nova korekcija obrva kako biste osvežili boju.

Autor teksta: Biljana Radojčić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *