Uređenje stana za svačiji džep

panelni radijatori

Šta prvo pomislite kada se pomene uređenje stana? Da li vam se odmah po glavi motaju cifre, jer ne znate koliko će sve to koštati ili razmišljate kako da efikasno preuredite dom, a da se vaša mala ulaganja isplate?

Najnoviji trendovi za uređenje doma pokazali su da je enterijer koji sarži nameštaj jasnih linija jednostavan za održavanje, a uz to je i veoma ugodan za stanovanje. Moderni uslovi stanovanja često nameću višenamenske prostorije, jer su kvadratura i raspored prostorija često ograničeni. A u takvim stanovima neophodna su i  specifična rešenja koja će efikasno uštedeti prostor i doprineti multifunkcionalnosti samog nameštaja.

Ukoliko minimalistički stil u stanu upotpunite nizom detalja dobićete dinamičan i drugačiji prostor, atraktivniji i lepši vizuelni izgled enterijera. Tako ćete efektno osvežiti dnevni boravak, a ako želite stilski da profilišete ambijent, onda bi bilo dobro da kombinujete crne i bele dezene. Ako želite pritom racionalno da organizujete prostor, onda bi trebalo simetrično da postavite jedan ili oba ormara.

Dnevni boravak – mesto za druženje i okupljanje porodice

Glavna prostorija svakog doma jeste upravo dnevni boravak. Ako ste krenuli u uređenje stana, onda je najbolje da započnete da uređenjem dnevne sobe. Minimalna ulaganja mogu učiniti vašu dnevnu sobu osveženom, drugačijom i udobnijom za boravak. Napravite red u ovom delu stana, rešite se nepotrebnih komada namešaja, a dodajte samo multifunkcionalne elemente. Dekorativni detalji će dati poseban izgled dnevnoj sobi, tako da možete ubacite stonu ili podnu lampu, dodati svetlije boje u enterijer ili promenite raspored nameštaja.

Ušteda na duži rok – panelni radijatori

Ako ipak želite nešto više novca da uložite u uređenje stana, onda krenite od zamene grejnih tela. Naravno, ako želite da smanjite troškove na duži rok, a da se u zimskoj sezoni ogrejete i uživate u toplom domu rešenje su panelni radijatori.

Male dimenzije i odlična toplotna snaga čine panelne radijatore najtraženijim na tržitu. Uklapaju se u svaki enterijer, a osim što lepo izgledaju, panelni radijatori se mogu pronaći i u različitim bojama, tako da neće odudarati od samog enterijera. A uz to i da napomenemo, kada se ugrade panelni raditori potrošnja se smanjuje, a usled toga štede se i prostor i novac. Mislite o tome!

Kako uštedeti prilikom uređenja kupatila?

Ušteda prilikom uređenja doma za mnoge je samo misaona imenica, jer kada se krene sa sređivanjem doma, to je kao rupa bez dna. Tako se barem kaže, ali to ne mora tako i da bude, jer uz dobar plan i prave ideje, uređenje stana ne mora da bude samo veliki trošak. Može i da se uštedi. Tako, recimo, ako želite da sredite kupatilo, krenite od onih elemenata koje je neophodno prvo zameniti. Zatim menjajte ostale elemente naknadno. Malo po malo i manje će se trošak osetiti nego kada biste odjednom sav novac potrošili na renoviranje kupatila.

Prostor uvek možete osvežiti nekim dekorativnim detaljima, možete promeniti ogledalo, dodati neku policu ili kupiti nove kutije za kupatilo. Dodajte vesele boje, razbijte monotoniju i prostor učinite vizuelno lepšim.

Male promene u domu mogu učiniti da se osećate bolje, a za maksimalnu udobnost nekad su dovoljna minimalna ulaganja. Zamaptite to!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *