4 važne stvari koje treba znati o grudnjacima

Neke žene se celog života muče kada je odabir savršenog brushaltera u pitanju. Ovaj problem imaju kako žene sa velikim, tako i one sa malim grudima.

Jednostavno, veličina brushaltera se mora odrediti u skladu sa veličinom i oblikom grudi. Pre svega zbog nepoznavanja pravog načina uzimanja mera na osnovu kojih se određuje ogovarajuća veličina, mnoge žene se susreću sa problemima kada je izbor brushalera u pitanju. Osim veličine, treba obratiti pažnju i na model i kvalitet materijala i izrade. Postoji nekoliko važnih stvari koje treba da znate o brushalterima.

Nikako ne trpite žice koje iskaču

Ne posotji žena kojoj se bar minimum jednom nije otkačila žica, odnosno nije izašla iz brusa. Taj neprijatan osećaj znaju sve žene. Naravno, ono što je najgore jeste da vrlo često žica iskoči onda kada je najmanje i očekujemo i to uglavnom u sred neke gužve, nekog sastanka, u školi na času, na predavanjima i slično. Dakle, najčešće u situacijama kada nismo u mogućnosti da reagujemo i onda moramo da trpimo bol i rizikujemo ozbiljniju povredu. Nikako ne smete dozvoliti da vam se ovo redovno dešava. Žicu koja je već izašla, najbolje je izbaciti  i u buduće kupovati kvalitetnije brushaltere sa kojima će se ovo ređe dešavati. Ukoliko često imate ovih problema, možete izabrati modele bez žice.

Nemojte da birate brushaltere malih veličina

Čak i one devojke koje imaju male grudi, nekada naprave grešku i izaberu mnogo male brushlatere, u veličini koja im ne odgovara. To je greška, da. Ništa vam ne znači brushalter koji će da vam smeta, da vas steže, iritira i od kojeg će da vam ostaju otisci kada ga skinete. Dakle, treba vam brushalter u kojem ćete se osećati dobro, u kojem ćete se osećati kao da ga nemate uopšte na sebi. Ukoliko kupujte male brushaltere zbog izgleda vaših grudi, odnosno kako biste ih na neki način još više istakli, pravite sebi problem. I možda postignete željeni efekat, ali znate koji problem će se javiti? Ono što se bude ocrtalo sa strane neće uopšte izgledati lepo. Dakle, samo sebi možete da napravite gore kupovinom malog brushaltera.

Birajte kvalitetne materijale

Vrlo je važno da brushalteri budu od kvalitetnih materijala, da budu prijatni za kožu i da budu laki za održavanje. Kvalitetni materijali kada su brushalteri u pitanju se jednostavno osete. Takvi brushalteri će vam trajati godinama, a neće se mrdnuti, bez obzira koliko ih koristite. Svaki put ćete se iznova i iznova iznenađivati koliko dobar brushalter imate. Nežni i prijatni materijali koji su najbliže vašoj koži, će učiniti i da se vi osećate dobro, a to je na kraju krajeva i najvažnije.

Nemojte da ih nosite dok spavate

Pokušajte da ne nosite brushaltere dok spavate. Brushalteri koliko god bili nisu jednostavno napravljeni za spavanje, makar ne svi. Naravno da postoje i oni brushalteri koji su napravljeni upravo da bi vama bilo lakše kada spavate, ali onda jasno treba da razgraničite koji su to brushalteri. Trudite se i da ih izbegavate dok ste kod kuće i kada god za to imate priliku.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *