5 razloga zbog kojih je noćna zabava u Beogradu najbolja na reci

 

Svi jedva čekaju da dođe leto i lepo vreme, da večeri budu tople i to kada konačno može da se uživa u večerima napolju. Većini je, pak najbolje da se u letnjim večerima rashlade pored Dunava i Save. Naravno, i da svrate u neki od Belgradskih klubova na po koje piće i provod do zore. Strancima je to pogotovu zanimljivo. 

 

Uz ovih 4 razloga je jasno i zbog čega je leti provod na reci – najbolji provod u Beogradu.

Više klubova na jednom mestu 

Ako se odlučite za odlazak na jedan od Belgradskih klubova na reci, uvek možete posle da odete na još neki od splavova koji se nalaze blizu. Tako, ne morate da brinete koju ćete muziku da slušate, već odete na 3 splava na kojima se pušta različita vrsta muzike. Predivno, zar ne?

Naravno, za svaki slučaj rezervišite mesto u jednom od klubova. Da budete mirni, jer umeju da budu svi krcati. Čak iako želite da uđete na splav posle ponoći. Ipak, provod je zagarantovan tako da vredi svakog minuta mogućeg čekanja da vas puste da uđete u neki od njih.

 

Klubovi na otvorenom

Pirkanje vetra i romantična atmosfera pored reke je svakako ono što krasi beogradske splavove. Na ovakvim mestima vam neće biti vruće i nećete brinuti da li će zbog velike gužve biti zagušljivo u klubu. U Belgradskim klubovima na reci je sve na otvorenom i imate osećaj kao da ste daleko od grada, u zasebnom delu u kom se jedino uživa u piću, muzici i dobrom društvu.  

 

Moderni klubovi – a nisu skupi

Belgradski klubovi na Savi i Dunavu nisu mesta na koja izlaze u noćni provod samo osobe sa dubokim džepom. To su mesta na kojima možete da se provedete za oko 1000-2000 dinara. Naravno, prijatan i moderan ambijent, nalik svetskim klubovima, ne izostaje. Dobra usluga, ponuda najrazličitijih pića i muzike je nešto što krasi beogradske splavove. Pored toga, ovo je jedinstvena prilika da se stranci upoznaju sa srpskim mentalitetom i načinom na koji se vesele Srbi.

 

Prilika za provod kao na koncertu

U prestoničkim klubovima na Savi i Dunavu često gostuju poznati srpski izvođaći, kao i po neki strani DJ-evi. Zato, ako planirate da provedete par dana u Beogradu, proverite nastupa li vaš omiljeni bend u jednom od klubova. To vam je jedinstvena prilika da se provedete kao na koncertu. Da stvorite uspomene za pamćenje. Naravno, i stranci vole kada imaju prilike da čuju i vide kako zvuče poznati srpski pevači i pevačice.

 

Srpski mentalitet

Dugo godina se čeka leto baš zbog toga što tada počinju da rade noćni klubovi na Savi i Dunavu, na kojima je provod zagarantovan. Ljudi se opuste i rashlade pored vode, dalje od vrelog asfalta. Kad god imaju vremena i povoda leti – pravac idu na splav. Čari toga znaju i stranci, jer na njima dobro poznatim sajtovima nalaze pozitivne kritike o ovim mestima. Mana je jedino za one koji nisu navikli na ovaj način provoda glavobolja koja može da ih prati sutradan. Ali, sve se to brzo zaboravi, jer,  kada jednom dođu, uvek žele da se vrate u Beograd leti i ponovo osete draži koje Belgradski klubovi na otvorenom nose sa sobom.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *