5 saveta za lakše funkcionisanje i sređivanje svakog modernog doma

Kada dođete s posla posle dosta sati napornog umnog i fizičkog rada, sigurno je da vam neće biti najdraže da se prihvatite svih onih poslova koji preostaju kod kuće da se urade, od spremanja hrane, preko čišćenja, pa sve do pranja veša. Zato je važno da imate „prijatelje“ koji će vam pomoći da budete funkcionalniji, praktičniji i brzi u svemu što vas u domu dočeka da se uradi. Na taj način ćete uštedeti preko potrebno vreme, koje možete da iskoristite za odmor ili da ga posvetite isključivo sebi, kao i energiju koju možete sigurno mnogo bolje da iskoristite od recimo čišćenja prozora ili potiranja podova. Imamo nekoliko saveta u vezi sa tim koji uređaji su vam zaista potrebni da ovakvu zamisao pretvorite u svoju svakodnevnu stvarnost.

Robot usisivači

Možda ste navikli na to da imate usisivač koji pravi buku, ali veoma dobro čisti podove, tepihe, svaki ćošak, no, morate priznati i sami da usisavanje izvlači dosta snage iz svakoga i stvara priličan umor. Umesto klasičnih usisivača tu su njihove zamene u vidu robot usisivača koji postaju najbokja zamena u svakom danu za čišćenje podova, njihovo usisavanje i potiranje. I dok pijete prvu jutarnju kafu ili odmarate nakon radnog dana, sve što je potrebno jeste da svom malom robot drugaru napunite rezevoar vodom, uključite ga i on će savršeno uraditi kompletan posao umesto vas, bez ikakvog drugog napora i truda sa vaše strane. Savremena tehnologija je u ovom smislu uradila zaista ogroman napredak, posebno za sve one koji zbog poslovnih ili privatnih obaveza veći deo dana provode van doma i nakon toga nemaju ni vremena, ni volje da se prihvate ručnog čišćenja. A i što bi se tako nešto uopšte radilo?!

Miele veš mašine

Ukoliko se prvo pitate zašto smo baš izdvojili Miele veš mašine, odgovor je da ima više sjajnih razloga. Na prvom mestu, Miele veš mašine karakteriše jedinstvena tehnologija koja je oplemenjena savršenim kvalitetom i perfektnim dizajnom. Upravo Miele je jedan od najpopularnijih i najtraženijih brendova kada su veš mašine i mašine za sušenje veša u pitanju.

Kvalitet i dugotrajnost su osnovne karakteristike ovog brenda i njihovih uređaja, dok pametna i savremena tehnologija donose brojne prednosti za Miele veš mašine. Od tehnologije koja ujednačeno pere i onemogućava trenje veša, koja čini da se najrazličitije vrste tkanina ne oštećuju od pranja do pranja, preko posebno dizajniranog sistema za automatsko doziranje deterdženata, energetske efikasnosti, pa sve do dostupnih najrazličitijih programa pranja. Od standardnih do kratkih i efikasnih programa pranja, Miele veš mašine predstavljaju najbolji izbor za svaki dom, bez obzira na potrebe i navike ukućana. Zato je ovo jedan od uređaja koji sigurno čine da vaš život u kući bude mnogo jednostavniji i funkcionalniji. A gde su Miele veš mašine, tu su i mašine za sušenje veša. 

Sušare za veš

Sigurno je da savremeni način života ne podržava uvek postojanje vremena da se veš prostire svakodnevno i da se čeka da se osuši, a onda pegla, slaže… Sušare za veš danas pružaju brzinsko rešenje, jer osim što potpuno osuše opran veš bez oštećenja, tu su i nove tehnologije koje sprečavaju gužvanje ili programi koji utiču na ispravljanje tkanine, što znači da već nakon sušenja bilo čega spremno je za nošenje, bez potrebe za paljenjem pegle. 2 u 1 rešenje kućnih poslova i čestih problema, zar ne?

Mini sudomašine

Oni koji imaju mašinu za pranje sudova koja je namenjena za 12 i više setova odlično znaju koju pomoć u svom domu imaju i koliko su rasterećeni obaveze pranja sudova, posebno nakon spremanja hrane za više osoba. Međutim, često se dešava da su kuhinje unapred napravljene bez mesta za mašinu za pranje sudova ili se jednostavno radi o manjoj kuhinji koja nema taj kapacitet. Rešenje u tom slučaju su mini modeli sudomašina koji mogu da se postave jednostavno na radnu površinu. Najčešće se radi o uređaju kapaciteta za 6 osoba, što je i dalje odličan kapacitet i za nešto veću porodicu, a štedi vreme, vodu, električnu energiju i najvažnije, čini da svaki minut koji biste proveli za sudoperom možete da usmerite ka nečemu što vam je važnije ili potrebnije. 

Robot za čišćenje prozora

Kako smo počeli, tako i da privedemo kraju, uz pomoć robota. Ovog puta je to robot za čišćenje prozora, jer se ne radi baš o poslu koji većina voli. Uostalom, često se događa da postoje ogromni prozori, svetlarnici, koji oduzimaju i mnogo energije i mnogo vremena za čišćenje, pa je tada pomoć jako potrebna. Sve što je u ovom slučaju potrebno da uradite jeste da pričvrstite robota za staklenu površinu i gledate kako prašina, fleke, sve nestaje i ostaje savršeno očišćena staklena površina. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *