Decije igraonice – najlepši rođendanski poklon

Za decu najbolji i najlepši poklon jeste proslava rođendana u igraonici. Oni se tamo sa svojim drugarima osećaju prijatno, jer su u carstvu igračaka, nema kontrole roditelja, već samo zabava sa zanimljivim animatorima.

A i tu su razna slana peciva, a potom slatka poslastica, čemu se deca veoma raduju, pa po nekoliko puta duvaju svećice i nekoliko pesama se peva. Roditelji se trude da taj jedan dan u godini priušte svom detetu, kako bi im deca bila što srećnija.

Odabrati deciju igraonicu sa dvorištem

Ukoliko je rođendan kada je vreme sunčano i toplo, obavezno treba da birate najlepse decije igraonice koje imaju dvorište. Dok vi ispijate kafu napolju sa prijateljima, deca će vam biti na vidiku. A i svež vazduh će i njima više odgovarati nego zatvoreni prostor. Većina igraonica ima dvorište i razne ljuljaške, klackalice, tobogane, tramboline za decu, a i veliki broj igara može da se sprovede, kao što su na primer žmurke, igranje uz pomoć lastiša. Svakako ovde mogu da dominiraju igre iz onog perioda kada su roditelji bili mali.

Ukrašavanje decije igraonice

Nekim roditeljima nije bitno da li ima cveća ili balona unutar igraonice, ali nekima i jeste. Ukoliko igraonica nema sopstvenu dekoraciju, možete vi aganžovati neku agenciju da vam ukrasi ili samostalno naduvati balone i rasporediti ih u igraonici. Deca vole balone, a i ne mogu da se povrede.

Ukusna hrana za mališane

Svakako da za dečiji rođendan morate spremiti hranu koju deca najviše vole da jedu. Ono što deca najviše vole da jedu na rođendanima u igraonici su: razne slane kiflice, mini pice, mini sendviči. Obavezno pre nego što donesete da sve čuvate na hladnom i da pravite po mogućstvu tog dana. Ukoliko se odlučite za ketering uslugu u igraonici, potpuno je opravdano. Uštedećete na vremenu, a svakako za pristupačne pare dobiti raznovrsnu hranu koju deca vole da jedu. Tu se jedino raspitajte da li imaju sertifikat, da li su pouzdani, jer je veoma bitno da hrana za decu bude sveža.

Šta deca kažu za igraonice?

Bilo koje dete da pitate, bilo da je uzrasta od 3 godine ili 7 odgovoriće vam isto. Da je provod u igraonici sjajan, da im vreme brzo prođe, da se lepo druže, nauče ili utvrde po neku novu pesmicu ili igru. Svakako da je sadržaj u igraonicama drugačiji za decu od 3 godine i za onu od 7. Kod starije dece više dominiraju pesma, neke zanimljive igre, poput potraga za blagom, igranje video igrica, takmičenje. A za malu decu više dominiraju igračke i neke muzičke igrice.

Igraonice – spas za savremene roditelje

Dečije igraonice su poslednjih par godina postale veoma popularne. Kod savremenih roditelja sve je više nedostatak slobodnog vremena za organizaciju rođendana kući tako da su igraonice spas. Svakako, igraonice i jesu dobro rešenje iz više razloga. Što se tiče kuće ostane sve čisto, nema slomljenih vaza ili mrlja na tepihu ili zidu od hrane i torte. Igraonice pružaju veliki prostor i veliki broj igračaka što većina dece nema. Ono što je veoma bitno deca se uče druženju, timskom duhu, podstiče se socijalizacija. A roditelji posle proslave rođendana u igraonici biće sveži i odmorni da zajedno sa decom otvaraju poklone kući.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *