Dečiji rođendan – sreća i radost za vašeg mališana

 

Događaji  koji ostaju urezani u srca naše dece i bude lepa sećanja su sigurno i slavlje njihovih rođendana. Za sreću mališana proslava ne mora da bude skupa. Uz malo dobre organizacije i istraživanja varijanti roditelji mogu napraviti rođendan za pamćenje. Počnite od osnovnih opcija koje imate pri planiranju takve  žurke.

Nezaboravan dečiji rođendan u igraonici

Jedna od najpopularnijih varijanti je organizovanje rođendana u  igraonici. Ponude su raznolike – od klasičnih igraonica sa spravama za skakanje i penjanje, do onih koji nude game room i animatore koji će pažnu mališana drzati okupiranom veći deo vremena.

Ovo je jako dobra solucija kada vaše dete ima dosta drugara, a vi nemate prostor da ih sve ugostite. Iznos novca koji morate  izdvojiti za ovakvo zadovoljstvo je nešto na šta morate obratiti pažnju pri planiranju jedne ovakve žurke.

Aktivan rođendan na otvorenom

I za nešto starije slavljenike postoji opcija  za zanimljiv i nesvakidašnji rođendan. Deca starija od 8 godina i njihovi vršnjaci rođendan mogu provesti u nekom od Paintball  parkova koji su prilagođeni za bezbednu dečiju igru.

Avantura parkovi mogu slavljeniku i njegovim gostima pružiti neverovatno iskustvo u penjanju po veštačkim stenama, zip-line spuštanju, hodanju po konopcu ili jednostavno druženje sa prijateljima u prirodi.

Kreativni centri nude i posebne pakete za proslave dečijih rodjendana na otvorenom koji uključuju izlete u prirodu uz nezaobilazno kampovanje i igre kordinacije i logike na otvorenom prostoru. To bi  sigurno bio rođendan za pamćenje. 

Troškovi ostvarenja ovakvih dečijih fantazija će biti niži ako se slavljenik odluči za samo nekoliko aktivnosti koje će raditi sa drugarima. 

Proslava dečijeg rođendana u kući

Pre pojave igraonica, žurkaonica i dečijih centara  rođendani su se proslavljali u svojim kućama. Deci je to praktično nezamislivo kao jedina opcija, a roditeljima se to sad čini kao previše posla i nemaštovita proslava  tako važnog dana.

Uz nekoliko smernica možete organizovati ovakav dečiji rođendan poput profesionalca.

Pre rođendana obavite dekorisanje prostora, ali i pripremu vašeg doma za dolazak radoznalih ručica tako da sklonite sve nepotrebne stvari. Da bi bilo što manje posla nakon rođendanske žurke grickalice nek budu suve, bez preliva i dodataka. Sokove sipajte u plastične čaše i spremite puno ubrusa u slučaju sitnih nezgoda. 

Vaš posao može biti manji ako za osmišljavanje igara unajmite animatora, ali uštedećete uz minimalni trud ako to uradite sami . Spremite  boje za takmičenje u crtanju, društvene igre, traženje blaga po kući gde će deca uz brojanje koraka i zabavu pronalaziti sitnice,a ako imate i dvorište – pinjata je nezaboravan detalj jednog dečijeg rođendana.

Na kraju večeri imaćete više posla, ali i  mnogo više novca nego da ste plaćali zabavu u nekoj igraonici.

Saslušajte želje deteta i neće biti pogrešnog izbora . Pitajte za njegove ideje pa mu ponudite više varijanti umesto najprostijeg rešenja. Bitno je da ne zaboravite da uživate  u organizaciji tog velikog dana. Unajmljen fotograf ce obezbediti slike za uspomenu, a vi možete deliti sreću vašeg deteta kroz radosno prepričavanje doživljenih avantura. Vama će to biti jasan znak da  je dobro isplaniran rođendan pola posla na putu ka nezaboravnom događaju u životu vašeg mališana.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *