Hitna pozajmica rešava finansijski problem

 

U životu se nikada ne zna šta će biti.  Život ume da iznenadi i da nam donese različite probleme. Nije redak slučaj da neko zapadne u finansijske poteškoće i da mu je tada hitno potrebna veća suma novca.

Ako dodje do neplaniranih kvarova u stanu, bolesti člana porodice koje iziskuju velike sume novca za lečenje, prilike za povoljno finansijsko ulaganje u pokretanje biznisa, izvršitelj pred vratima zbog nekog starog duga za komunalije a nismo u mogućnosti da pozajmimo od prijatelja ili da uzmemo kredit u banci jedino rešenje koje se nameće je da novac pozajmimo od firmi koje se bave kreditiranjem. Ove firme treba da budu zvanično registrovane i preporučujemo da obavezno proverite da li je konkretna firma registrovana pre nego što sklopite ugovor sa njima.

Brzo do novčane pozajmice

U ovim firmama, među kojima su i razne zalagaonice možete doći do keša na brz i lak način uz diskreciju i profesionalnu uslugu. Ali brzinsko rešenje vaše finansijske neprilike ima i svoj nastavak – s obzirom da su u pitanju kratkoročne pozajmice dug uz kamatu morate da vratite najčešće u roku od godinu dana. Sa firmom sklapate ugovor, a zahtev možete poslati i online. U jednom danu možete doći do novca ako naravno priložite svu potrebnu dokumentaciju. Pored mogućnosti davanja novčane pozajmice u ovim firmama možete i založiti nešto do svojih vrednih predmeta i na taj način doći do potrebnog novca. 

 

Založiti ili dati na otkup različite dragocenosti 

Ljude se najčešće pitaju šta sve mogu založiti i evo odgovora: mogu se založiti dukati i zlatnici, zlatni nakit (narukvice, lančići, minđuše), belo zlato, zlatni i srebrni satovi, automobili i motori, razna plovila i tehnika (televizori, pc računari, laptopovi, mobilni, fotoaparati), nekretnine (gradjevinsko zemljište, kuće, stanovi, poslovni prostori,,)… 

I prilikom davanja dragocenosti u zalog sklapa se ugovor u kojem se definiše rok nakon kojeg možete da otkupite ono što ste založili. Ideja davanja u zalog vrednih stvari može biti dobro rešenje u nekim situacijama jer u suštini ne prodajete stvari već nakon odredjenog vremena možete i da ih otkupite. Još jedan vid dolaženja  do novca na brzinu je davanje vrednih stvari na otkup tj. prodaju. Iste dragocenosti koje možete založiti možete i dati na otkup.  

 

 

  • Zalog automobila kao rešenje

 

Pored raznoraznih drugih vrednih stvari koje ljudi odluče da založe, i na taj način dodju do hitno potrebnog keša, je da založe automobil. Davanje u zalog automobila može biti idealno rešenje ako svoj automobil ne koristite svakodnevno i ako znate da vam neki izvesni period neće biti neophodna.  

Privhvataju se sva vozila od klasičnih modela automobila, motora, plovila pa do najnovijih. Količina novca koja se može dobiti za zalog automobila zavisi od same vrednosti vozila. Postoji standardni kalkulator vrednosti vozila i na osnovu njega se procenjuje cena. Morate da budete vlasnik vozila ili da posedujete overeno punomočje, da su kola u potpunosti isplaćena i da su  registrovana da bi firme prihvatile da kod njih založite svoje vozilo.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *