Mogu li euro palete da posluže za uređenje stana?

 

Ako želite neobičan i drugaćiji ambikent u stanu, onda imamo nekoliko ideja za uređenje doma koje vam mogu pomoći. Vreme je za nove dekorativne detalje. Vreme je da se bacite malo na posao. Ipak, ovi dekorativni detalji su nešto veći i mogu lako da se uklope u svaki enterijer. Naime, to su euro palete koje se u poslednje vreme veoma koriste u industriji nameštaja i savršeno se uklapaju u enterijer domova, pa i kafića. Mi smo vam pripremili nekoliko ideja koje vam mogu pomoći u uređenju stana. Evo o kojim idejama je reč.

Uz malo mašte, malo ulaganja i malo posla euro palete će se naći u vašem domu ili na terasi. Da, da euro palete nisu skupe, a veoma su praktične i interesantne. Evo kako ih možete iskoristiti.

Plakar, sto i stolica od euro paleta

Odličan način da oplemenite svoj dom i da ubacite nešto neobično je da napravite policu od euro paleta. Konopac, čekić i drugi alat uz malo volje, rada i truda doprineće da dobijete unikatan plakar. Da biste dobili neovićan nameštaj, možete ga uvek prefarbati u omiljenu boju ili u neku noja koja će biti u kontrastu sa ostalim bijama u vašem enterijeru.

Drvene palete mogu da vam.posluže i kao sto koji može biti bilo koje boje. Vrlo brzo i lako možete uživati u kafi i odložiti je na svoju kreaciju, pritom dobili ste i novu polocu, jer možete knjige i časopise odložiti na ovaj praktičan komad nameštaja.

Uz to, euro palete mogu da posluže i za odlaganje odeće, tako da bez mnogo ulaganja možete da dobijete novi ormar ili garderober.

Ukras na zidu, kućica za ptice…

Vi odlučujete kako ćete iskoristiti euro palete. Možete da napravite kućicu za ptice, a ako hoćete da obradujete svoje mališane, onda je pravo vreme da se bacite na majstorisanje.

Takođe, možete da nađete novo mesto za baštenski nameštaj. Drvene palete mogu i te kako da vam pomognu da odložite alat na jedno mesto. Možete napraviti i držače za flaše i čaše,  pritom vam.euro palete mogu poslužiti da od njih napravite ukras za zid.

Čiviluk i polica ili ukras za dečiju sobu

Ako euro palete prefarbate u belo, možete od njih napraviti krevet na koji ćete staviti dušek i eto odličnog ležaja za odmor. Ukoliko smo vam dali supet ideju, javite da li ste dobar krevet napravili.

U dečijoj sobi možete iskoristiti jedan ugao i napraviti mesto za sedenje i uživanje. Ukoliko paletu presečete možete da dobijete i čiviluk, ali i policu. Od paleta takođe može da se napravi moderna sofa, Dajte malo mašti na volju i uz malo kreativnosti napravite novu kućicu za vašeg ljubimca.

Pomoću paleta možete napraviti i žardinjere za cveće, jer se saksije mogu lepo poređati na palete.ako imate slobodnu prostoriju, nju možete opremiti paletama, televizorom, jastucima i eto pravog kućnog bioskopa.

U svakom slučaju, mnogo je načina kako možete dom ukrasiti paleama, na vama je samo da budete kreativni i da uživate u majstorisanju, pa će onda unikatan nameštaj lako da bude napravljen.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *