O nama

Dobrodosli

Poštovani svi ljudi dobre volje, dobrodošli na portal Stubovi.

Ovaj sajt delo je entuzijasta svesnih socio-društvenih okolnosti u kojima živimo, a njegova misija je promocija pozitivnih stvari u našoj državi, ali i oštar kritički osvrt na anomalije koje posredno ili neposredno, negativno utiču na naše živote.

U „Godinama afera“ kroz koje naš grad prolazi pritisak javnosti na rešavanje i davanje odgovora na iste ravan je nuli, pre svega, zbog bahatog ponašanja političkog i javnog establišmenta prema javnoj reči, ali i apatičnom ponašanju te iste javnosti prema pojavama na koje mogu da utiču.

Pitanje „Šta ja kao građanin mogu da učinim da bi se neki problem rešio“, sadržajem našeg sajta pokušaćemo da promenimo u odgovor – „Ja, kao građanin, mogu da učinim mnogo!“.

Mesto na našem sajtu naći će dnevno ažurirane vesti, zanimljivi video klipovi iz Srbije, blogovi poznatih i priznatih Srba, ali i onima kojima je stalo do Srbije, iako nisu sa ovih prostora, jer mi ne delimo ljude na naše i one druge, već na one koji žele dobro našoj državi i one koji žele dobro samo sebi!

Šta vi možete da uradite? Za početak, pošaljite nam svoje tekstualne ili foto vesti, komentare i zapažanja, a mi ćemo ih objaviti, ukoliko su skladu sa našom misijom i uređivačkom politikom portala.

Svaki tekst ili fotografija koji vređaju nekog, na bilo koji način, neće biti objavljeni. Pridružite nam se, jer od danas – imate novog prijatelja.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo drugarima iz agencije SEO expert, koji su podesili hosting i napravili ovaj sajt.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *