Saznajte zašto su Target rančevi najčešći izbor roditelja i dece

Target brend rančeva je dugo prisutan na tržištu ex Jugoslavije. Zavidno pozicioniran, pre svega zahvaljujući kvalitetu koji ga krasi, kao i funkcionalnim modelima, obraća se podjednako predškolarcima i školarcima nižih i viših razreda, ali i tinejdžerima i odraslima. Zapravo, target rančevi su poznati svim generacijama, a onaj ko ih jednom odabere ostaje im zauvek veran.

Target rančevi za predškolarce i u likovima poznatih crtanih junaka

Sa polaskom u jaslice mališanima su već potrebni rančevi za vrtić. A njih je zaista puno. Naravno, najmlađi, bebironci izbor prvog rančića prepuštaju roditeljima, uglavnom mamama, dok nešto stariji mališani ništa ne prepuštaju slučaju. Oni imaju svoje omiljene junake, pa će se neki opredeliti za Spidermana, drugi za Transformerse, a devojčice za Winx, Barbie, Hello Kitty ili Mašu i medu. Naravno, ima i one dece koja obožavaju fudbal pa je njihov izbor baš takav ranac. Target rančevi su urađeni u svim navedenim likovima, ali i običnim motivima dopadljivi i deci i odraslima. Ono što Target izdvaja je i to što je jedan od retkih brendova, pogotovo na domaćem tržištu koji nudi i rančeve za vrtić na točkiće.

Anatomski rančevi za školu brenda Target su najprodavaniji

Target rančevi dostupni su svima onima koji insistiraju na kvalitetu proizvoda. Deci se dopadaju modeli jer ih krasi funkcionalnost, ali i posebnost. Za prvake svi imaju čvrsto dno kao i reflektujuće sigurnosne delove. Uglavnom poseduju i tri pregrade što omogućava preglednost pribora. Takođe, Target je razvio i seriju anatomskih rančeva sa dva lica, kako za dečake tako i za devojčice. Izuzetno su lagani, sa protokom vazduha kao i ergonomski obloženim ramenicama podesivim po visini. Jedno lice je uvek desen koji odgovara mlađim uzrastima, dok drugo zamensko lice odgovara višim razredima čime se izbegava mogućnost da detetu brzo ranac dosadi.

Target 2 u 1 rančevi za školu namenjeni su starijim osnovcima

Otkad su se pojavili na tržištu, target 2 u 1 rančevi privlače dosta pažnje i čest su izbor starijih školaraca. Naime, jedan oveći ranac zapravo se sastoji iz dva manja koji se jednim potezom spajaju. U zavisnosti od dnevnih potreba deteta ranac se može koristiti i za piknik, ali i celodnevnu nastavu. Kako su obično deseni ovih rančeva klasični, pogodni su i za tinejdžere i srednjoškolce. Podjednako mogu da se koriste i za kraća putovanja kao ručni prtljag.

Target rančevi na točkiće za mlađe školarce

Na početku školske godine većina prvaka se odlučuje za anatomske rančeve, no kako vreme protiče roditelji shvate da su knjige poprililno teške te da dete samostalno ne može da pređe neku dužu relaciju a da ga poprilično leđa ne zabole. Koliko god škola izgledala blizu treba imati na umu da za nejaka leđa sedmogodišnjaka sve teže od četiri kilograma predstavlja problem. Ranac prvaka, ali i drugaka i trećaka teži preko 6kg, jer obično moraju u školu da nose sve knjige. Ako stariji nisu u prilici da decu svakodnevno prate do škole i pomognu im sa rancem možda već prilikom prvog odabira ranca treba da se odlučite za ranac na točkiće. Target ih ima u svojoj ponudi, a pojedini modeli imaju rotirajuće točkove sa 360C. Ovi rančevi su skuplji od anatomskih, ali pojedini modeli iako su na točkiće imaju i anatomska leđa u slučaju da deca moraju i da ih ponesu. Imajte na umu da su ovi rančevi teži od klasičnih te razmislite da li su vam potrebni.

Target rančevi imaju i pernicu u istom dezenu

Koliko god da su rančevi popularni, pernice su sastavni deo školskog pribora. Pojedini mališani, naročito devojčice imaju po dve ili tri u svom ormariću. Devojčice vole pernice i za njih one predstavljaju modni detalj. I dečaci vole da im se pernica slaže uz ranac, a Target je i na ovaj segment mislio pa ćete prilikom izbora ranca moći da se odlučite i za pernicu u istom desenu.

Koji god razred dete da pohađa Target rančevi nude ozbiljnu ponudu modela i desena za svaki uzrast. Uz dvogodišnju garanciju i proveren kvalitet svako će pronaći poneki model koji baš njemu odgovara. Potrebno je samo posvetiti vreme za pretragu i na vreme krenuti u kupovinu, možda baš sada dok je aktuelan upis u školu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *