Štapni usisivači za čist i uredan dom

stapni usisivac

Uklanjanje nečistoća sa poda nekada može biti vrlo zahtevno i teško. Posebno ukoliko se radi o korišćenju velikih usisivača, koji proizvode još veću buku, teški su za sklapanje, rukovanje i čišćenje. Uz sve to, nekada se dogodi da je nemoguće dopreti do svake površine na kojoj se nalaze mrve ili prašina. 

Zato su tu jedinstveni i neponovljivi štapni usisivači, za svaki vaš prostor. Iako zvuči kao jasna preporuka, ovi usisivači se teško mogu uporediti sa bilo kojim drugim izumom za čišćenje podova, jer daju veliki broj koristi u jednom malom uređaju. 

Šta su štapni usisivači?

Inovativno otkriće koje daje fenomenalno čiste podove bilo koje vrste, jesu štapni usisivači. Sastoje se iz četke sa motorom za čišćenje, štapnim delom, ili držačem za rukovanje i strujnim priključkom, ili baterijom za snažno funkcionisanje. Postoji mnogo različitih modela i svaki ima svoje karakteristike. Neki imaju ručku koja se savija, pa se još jednostavnije odlažu, drugi raspolažu i ručnim usisivačem u jednom proizvodu, a treći su ojačani led rasvetom. Generalno, štapni usisivači imaju dosta namena, vrlo su funkcionalni i fleksibilni za upotrebu u bilo kojoj prostoriji i za čišćenje i usisavanje raznovrsnih površina – podova, tepiha, polica, nameštaja za sedenje, stolova, televizora i mnogo drugih mesta.

Koje su prednosti štapnih usisivača?

Prednosti štapnih usisivača su mnogostruke. Prvenstveno, imaju veliku snagu i savršeno čiste bilo koju površinu i uklanjaju krupnije ili sitnije mrve, prašinu, paučinu, staklo i sve drugo što se može naći na tepisima, drvenim podovima, stazama ili pločicama. 

Štapni usisivači su višenamenski, i imaju obično i mogućnost izdvajanja ručnog usisivača, koji je odličan za otklanjanje mrva sa stolova, kao i prilazak na teže dostupna mesta sa većim usisivačem. Pored toga, savršeni su za odlaganje i nošenje – uvek i svuda. Jednostavno staju u ostavu, ormar ili fioku. Mogu se nositi u gepeku automobila, čak i specijalnoj torbi. 

Karakteriše ih velika snaga usisavanja, koja potiče od inovativnih motora i mehanizma pokretanja na baterije ili uključivanjem dugačkog kabla u struju. Štapni usisivači su i jednostavni za održavanje, jer imaju posudu u koju se odlažu sve prikupljene nečistoće. Ona se brzo i lako skida, čisti vodom i vraća u funkciju za svega nekoliko minuta.

Tehničke karakteristike štapnih usisivača

Štapni usisivači imaju odlične mogućnosti za održavanje prostorija čistim, što je prezentovano u različitim specifikacijama, kroz tehničke karakteristike. Tako, kapacitet rezervoara za čišćenje kreće se od 0,5 do 1 litra, a prosek je 0,7 što karakteriše najveći broj modela. Dužina kabla kreće se od 3 metra pa naviše, a kod najnovijih modela nije ispod 5 metara, što je odlično za jednostavno pokretanje. Ukoliko se radi o modelima na baterije, to nije problem, one daju kontinuirano korišćenje usisivača do 60 minuta u proseku. Snaga usisavanja na nivou je od 125 W do 500 W, dok je nivo buke oko 80 decibela. Štapni usisivači imaju težinu od oko 2 kilograma. 

Štapni usisivači imaju brojne prednosti i zato su toliko popularni u našoj zemlji i širom sveta. Odlična tehnička svojstva, dugoročno funkcionisanje bez promene snage i kapaciteta, u kombinaciji sa sjajnom cenom, rešenje je koje se savršeno uklapa u svaki prostor i kućni budžet.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *